Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 14.10.2012.
19:53
Vestionline, B92 A

Mihajlović: Gradim tim do Mundijala u Brazilu

Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je u intervjuu za italijanske medije da će biti na klupi "orlova" do 2014. godine, tačnije do Svetskog prvenstva u Brazilu.

Pod pritiskom - Siniša Mihajlović

Mihajlović je istakao da će podneti ostavku u slučaju neuspeha u kvalifikacijama, te da mu je glavni cilj da stvori tim za budućnost.

"Sastavio sam ekipu od 23 mlada i talentovana fudbalera. Verujem u svoje i njihove mogućnosti. Prihvatio sam ovaj izazov i nadam se da ću ga ispuniti i izgraditi tim za budućnost. Posle toga ću se vratiti u Italiju", rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije je još jednom naglasio da će 2014. okončati posao u Srbiji i vratiti se u Italiju.

"FSS je želeo ugovor na četiri godine, ali sam odbio. Ako se ne kvalifikujemo u Brazil podneću ostavku. Inače, ostajem do kraja Svetskog prvenstva. Posle toga ću se vratiti u Italiju, nedostaje mi", istakao je Mihajlović.

Srbija posle tri meča u Grupi A kvalifikacija za Mundijal u Brazilu ima četiri boda, a u utorak gostuje Makedoniji u Skoplju.

Janevski menja taktiku za Srbiju


Selektor fudbalske reprezentacije Makedonije Čedomir Janevski rekao je da će napraviti nekoliko izmena za meč protiv Srbije u nastavku kvalifikacija za SP.


"Sigurno ću napraviti nekoliko izmena za meč sa Srbijom, a izostanak Pandeva će svakako biti veliki hendikep za nas. Nezadovoljan sam igrom poslednje linije, bekovi su bili slabi, a Popov dekoncentrisan što kao igrač koji nastupa u Premijer ligi sebi ne bi smeo da dozvoli", rekao je Janevski.

 

Obe reprezentacije doživele su poraze u petak, Makedonija je izgubila od Hrvatske u Skoplju (1:2), dok je Belgija sa 0:3 slavila na beogradskoj "Marakani".

 

"Očekuje nas teška utakmica, a u prednosti će biti ekipa koja se bolje oporavi od neuspeha u prošlim mečevima. Iznenadio me je poraz Srbije, ali opet se vidi da je ovo jaka i izjednačena grupa", dodao je selektor Makedonije.

 

Meč Makedonija - Srbija igra se u utorak od 20.30 na stadionu "Filip II" u Skoplju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.10.2012. 20:49
Ајмо Миха против маћедонаца да наплатимо све пропуштено!
Nedelja 14.10.2012. 21:12
e Miksajlovicu,bega odavde nisi ti za selektora imas jedan remi i jednu pobedu od pitaj Boga kolko utakmica?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online