Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 25.11.2012.
15:03
Vestionline, Beta A

Mudrinski spasao Zvezdu u Užicu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Slobodu u Užicu posle potpunog preokreta rezultatom 1:2 u 14. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli su gubili do 85. minuta, kada je Ognjen Mudrinski sa dva gola preokrenuo.

Zvezda se izvukla zahvaljujući greškama golmana Rankovića

Sloboda je pred 10.000 gledalaca na stadionu u Užicu povela pogotkom Darija Purića u 26, a preokret Zvezdi doneo je Ognjen Mudrinski golovima u 85. i 93.

Užičani su poveli kada je Purić posle gužve u šesnaestercu i centaršuta Slavka Marića glavom savladao golmana Zvezde Bobana Bajkovića.

Domaća ekipa je u 83. minutu ostala sa igračem manje, pošto je posle dosuđenog kornera za Zvezdu kod sudije protestvovao Marić, pa je dobio dugi žuti karton i isključen je, a crveno-beli su već dva minuta posle toga došli do izjednačenja.

Posle centaršuta sa desne strane, golman domaće ekipe Dejan Ranković loše je intervenisao, a lopta je došla do Luke Milunovića koji je šutirao, a Mudrinski je samo skrenuo u gol.

Pobedu Zvezdi Mudrinski je doneo posle nove greške golmana Rankovića, koji je loše procenio centaršut Kadua, a ispred njega je Natanijel Asamoa glavom ubacio loptu u peterac, gde je napadač crveno-belih dobro reagovao i poslao je u mrežu.

Za beogradski klub nastupio je i Kadu, koji se vratio na teren posle višemesečne pauze zbog povrede. On je u 85. minutu zamenio Luku Milunovića.

Zvezda se pobedom približila lideru na tabeli Partizanu na dva boda, ali crno-beli imaju utakmicu manje, pošto će večeras od 19.00 sati dočekati Smederevo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.11.2012. 15:35
Sramota! Bolje je da izgubimo posteno nego da pobedimo ovako.
Nedelja 25.11.2012. 15:52
Crveni karton nije bio, ali golove je Sloboda primila posle ocajnih reakcija njihovog golmana, a ne zbog igraca manje.. A sto se tice ovih sto komentarisu sudiju, pa malo li je nepravde Zvezdi naneto(penal protiv Jagodine i neiskljucivanje Markovica na derbiju), malo li su sudije pomogle Partizanu(crveni karton za Rad, derbi..), malo li se klubova Partizanu sklonilo sa terena(ocigledni su BSK, Hajduk, Sloboda, Radnicki Nis), a ti isti klubovi(sem BSK-a koji nzm sta radi u prvoj ligi) lome noge protiv Zvezde, ko je gledao utakmicu, zna o cemu pricam... Pa trener kulskog Hajduka je rekao da je odmarao igrace protiv Partizana za Zvezdu... I posle kad se dese AEL, Nefci, Samrok onda nemate srece
Nedelja 25.11.2012. 16:13
Sloboda,trazite dozivotnu zabranu za sudiju jer je ovo danas bilo sramota!!!Ako moze zvezda mozete i vi.Kada je zvezda pobedila Partizan pohvalio sam je,ali ova pobeda je toliko sumnjiva da je to strasno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online