Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 15.01.2013.
15:07
Vestionline, Sport A

Mihajlović: Zvezdi ne dam ni dinara

Selektor Srbije Siniša Mihajlović neće se odazvati pozivu aktuelnog rukovodstva Crvene zvezde da kroz Fond solidarnosti donacijama pomogne rad kluba.

Neka šeik pomogne, ja sam 15 miliona dolara već dao Zvezdi - S. Mihajlović 

"Moj doprinos? Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti da stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju, nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala. U mom slučaju to je oko 15 miliona dolara. Neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione", rekao je Mihajlović.

Iz Crvene zvezde su uputili apel s jasnom namerom da svi koji su navodno "zahvaljujući Crvenoj zvezdi napravili ime i kasnije zaradili veliki novac" pomognu klubom donacijama.

"Istina je da smo sa Crvenom zvezdom osvojili Kup šampiona, ali pitanje je i kada će Zvezda ponovo moći da ostvari sličan podvig. Šta hoću da kažem? Mi jesmo zahvalni Zvezdi što smo u njenom dresu osvojili Evropu i svet, ali isto tako i Zvezda može da bude srećna što je imala jednu takvu generaciju igrača... I mi posle odlaska iz Crvene zvezde nismo igrali samo u jednom klubu, mnogo nas je promenilo više klubova a sve zahvaljujući igrama u tim sredinama ostvarili smo jake ugovore. Posle Zvezde, ponavljam, igrali smo još 15 godina na visokom nivou i novac, dakle, nismo zaradili samim činom odlaska iz Zvezde. Vidim da je dolazio i neki šeik na 'Marakanu'. Neka im on da novac. Samo bojim se da oni koji ga imaju da ga lako ne daju, jer u suprotnom ne bi ga toliko ni imali. Bez obzira, želim Zvezdi sve najbolje, a sve što mislim uvek ću otvoreno i reći", izjavio je Siniša Mihajlović u opširnom intervjuu za "Sport".

POVEZANE VESTI

Utorak 15.01.2013. 15:16
Што је нису продали ономе Шеику? Па наравно неће јер како би мафија прала новац и како би политичари крали новац од народа.Плодну земљу у Војводини продају,али неће Црваену Звезду на коју се троши огромна количина новца од пореских обвезника.Браво Михајловићу!
Utorak 15.01.2013. 21:15
pa kad je covic toliki patriota zasto on ne da novac, nego proziva druge da oni daju. sinis je svaka na mestu. dinar ne treba dati. nego neka pohapse one koji su u medjuvremenu otimali, i neka im zaplene imovinu
Utorak 15.01.2013. 20:04
Na sve dosadasnje komentare samo da kazem ovo.Isto se odnosi i na selektora.Niko iz Zvezde nije trazio niti ce traziti pare,to je somovi na dobrovoljnoj bazi pa ko voli nek izvoli.Mora Sinisa da izadje u novinama bilo kako.Toliko.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online