Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.04.2013.
14:14
Vestionline, Beta A

Vermezović: Potrebna nam je pobeda protiv Slobode

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je danas da njegovu ekipu čeka teška prvenstvena utakmica protiv užičke Slobode u gostima, ali da je crno-belima potrebna pobeda te da će "svim silama" pokušati da je ostvare.

Voli kad je ekipa pod pritiskom - Vladimir Vermezović

"To je još jedna utakmica, od četiri u ciklusu, za koju sam rekao da može da bude odlučujuća u borbi za titulu. Sloboda je skup iskusnih igrača, koji znaju da igraju na rezultat, a njihov trener Ljubiša Stamenković našao je način da vodi svoju ekipu. Neće biti lako", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u četvrtak, 4. aprila, od 16 sati igraju u Užicu protiv Slobode utakmicu 21. kola Super lige Srbije.

Ni jedna ni druga ekipa u prošlom kolu nisu pobedile. Partizan je kao gost odigrao 1:1 protiv Hajduka iz Kule, dok je Sloboda izgubila od OFK Beograda sa 1:0.

Trener Partizana kaže da zna kako igra Sloboda i da neće biti puno iznenađenja.

"Sve ekipe protiv Partizana igraju sa nešto većim procentom agresivnosti nego protiv ostalih klubova, ali očekujem dobru utakmicu. Užice je fudbalski grad i drago mi je što su iz Slobode rekli da su spremni za utakmicu, jer to nama odgovara. Treba nam pobeda i svim silama idemo na nju", rekao je Vermezović.

Trener je najavio da će u sastavu tima biti promena u svim linijama i dodao da su to planske, a ne iznuđene rotacije, pošto želi da razigra sve igrače do kraja sezone.

"Na Zlatibor vodim 18 igrača i tri njihova najbolja druga. Nadam se da neće biti nekih iznenađenja", rekao je Vermezović i dodao da još nije vreme da Nikola Ninković bude u prvom timu.

Upitan da li su igrači pod tenzijom, jer ih u nedelju očekuje utakmica sa trećeplasiranom Vojvodinom, Vermezović je rekao da svi u Partizanu vole takve utakmice.

"Volimo kada smo pod tenzijom. Svaki igrač zna da nije isto igrati u Partizanu i u nekom drugom klubu, jer su kod nas očekivanja veća", rekao je strateg crno-belih.

Trener petostrukog uzastopnog šampiona Srbije rekao je da fudbal u Srbiji ima perspektivu, a za to je, kao dokaz, naveo utakmicu u Kuli u kojoj je rekao da i pored nerešenog rezultata nema ništa da zameri svojim igračima.

Partizan trenutno ima šest bodova prednosti nad drugoplasiranom Zvezdom, koja je pobedila Hajduk iz Kule sa 3:0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online