Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 28.04.2013.
19:12
Vestionline, Sportske.net A

Partizanu samo bod iz Novog Pazara

Fudbaleri Partizana igrali su danas u gostima nerešeno bez golova sa ekipom Novog Pazara, u utakmici 25. kola Superlige Srbije.

Pogodio prečku - Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Partizana još jednom su razočarali svoje navijače ovog proleća, jer su na gostovanju u Novom Pazaru odigrali samo nerešeno 0:0, pa sada imaju samo dva boda prednosti u odnosu na Zvezdu koja je juče pobedila Donji Srem sa 1:0.

Mnogi poznavaoci prilika u srpskom fudbalu su današnje gostovanje crno-belih u Novom Pazaru najavljivali kao možda i ključno kad je borba za titulu u pitanju.

Od samog starta meča videlo se da Partizan neće imati nimalo lak posao. Pazarci su počeli hrabro, borbeno, organizovano i tako su i nastavili u najvećem delu meča.

Najveće prilike u prvom delu igre imao je Nikola Ninković koji je u sedmom minutu šutirao zamalo iznad prečke, a potom je iz slobodnog udarca uzdrmao rašlje.

U jednom trenutku, posle duela dva igrača sudija Grujić nije dosudio navodni prekršaj za domaćina, što je izazvalo buru negodovanja sa tribina, pa su poleteli i neki predmeti ka sudijama, a meč je prekinut dok se situacija ne smiri.

Partizan je umalo kažnjen u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Rahmanović povukao kontru po desnoj strani, odlično centrirao ka Kecapu, a ovaj iako usamljen u kaznenom prostoru Partizana traljavo šutira u Stojkovića.

U poluvremenu, trener Partizana Vlada Vermezović je na teren poslao oporavljenog Lazara Markovića umesto Nikole Ninkovića. Crno-beli su bili vidno ofanzivniji, pritisak ka golu Pazaraca bio je znatno jači nego u prvom delu igre, ali i dalje nije bilo željenog efekta.

Kojić je u 47. minutu dobro šutirao, ali je Đogatović još bolje intervenisao, ali kako je vreme odmicalo, domaći su se sve više odlobađali pritiska. Trener crno-belih zatim u 67. minutu ukazao je priliku i debitantu Andriji Živkoviću koji već u 73. minutu odlično probio po desnoj strani, centrirao ka Mitroviću, ali je lopta posle njegovog udarca glavom pogodila prečku.

Bližio se finiš, Partizan je napadao, ali uglavnom jalovo, a vreme je bilo saveznik domaćih. U 90. minutu dosuđen je slobodan udarac za Partizan, a atmosferu je dodatno podgrejao golman Stojković, koji je insistirao da on izvede ovaj slobodan udarac. Saigrači su ga jedva odvratili od te namere, pa je Smiljanić šutirao, ali neprecizno, pa su crno-beli na kraju morali da se zadovolje samo bodom.

Partizan posle remija ima 58 bodova, samo dva više od drugoplasirane Crvene zvezde, dok je Novi Pazar 12. sa 27 bodova, tri više od ekipe iz zone ispadanja.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.04.2013. 21:01
ma pazarci vecinom navijaju za zvezdu ovo je danas bilo samo za njih ZVEZDA SAMPION
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online