Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.05.2013.
10:53
Vesti, Beta A

Di Kanio: Najuriću sve neznalice i arogantne fudbalere!

Menadžer engleskog premijerligaša ljut na igrače Sanderlenda zbog nediscipline

Disciplina uslov za uspeh na terenu: Paolo Di Kanio
 

Menadžer Sanderlenda Paolo Di Kanio kritikovao je svoje fudbalere i rekao da će strogo kažnjavati nedisciplinu u timu.


Pojedini britanski mediji objavili su fotografiju fudbalera Sanderlenda Fila Berdslija kako pijan leži na podu kazina prekriven novčanicama od 50 funti, što je razbesnele Di Kanija.


Fudbaleri Sanderlenda su prošlog utorka izašli u provod kako bi proslavili opstanak kluba u Premijer ligi, a to im je omogućio Vigan porazom od Arsenala (1:4).

Osramotio klub: Fil Berdsli pijan i prekriven novčanicama od 50 funti
 


Di Kanio je zbog nediscipline izostavio Bredslija i Metjua Kilgalona iz tima sa poslednje utakmice u sezoni protiv Totenhema.

Možda će me otpustiti

zbog ovih izjava

Di Kanio je otkrio da je prošle nedelje kaznio sedmoricu igrača zbog nediscipline i zapretio da će skratiti letnji odmor fudbalerima, jer je razočaran njihovim ponašanjem.

"Možda će me otpustiti posle mojih izjava. Ali, ako uprava želi nešto da promeni, mora da me podrži. Pojedini igrači neće biti u ekipi sledeće sezone, ne dok sam ja menadžer. Razgovaraću s vlasnikom kluba, ali on zna mnoge stvari. Rekao mi je da ćemo uvesti velike promene", rekao je Di Kanio. 

"Video sam fotografiju na jednom sajtu i odmah sam odlučio da izbacim Berdslija iz ekipe. Želim da pošaljem jasnu poruku - ne postoji izgovor za takvo ponašanje. Izašli su u provod jer je Vigan izgubio, a mi ostali u ligi. Mogu da razumem da je izašao jer je osvojio Ligu šampiona ili možda FA kup... Moramo da poštujemo dostojanstvo kluba i navijača", rekao je Di Kanio, preneli su britanski mediji.


Menadžer "crnih mačaka" je rekao da je od igrača Sanderlenda očekivao da budu disciplinovani.


"Mislio sam da su u Svindonu igrači arogantni i neznalice, jer nisu imali mnogo šansi da igraju na visokom nivou s kvalitetnim ekipama. Na žalost, u Sanderelendu je, po pitanju discipline, mnogo gora situacija. To moramo potpuno da promenimo", rekao je Di Kanio, koji je pre Sanderlenda bio na kormilu trećeligaša Svindona.


"Nema izgovora za takvo ponašanje. Od sada ću biti mnogo strožiji jer moramo da unapredimo profesionalizam fudbalera", dodao je italijanski stručnjak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online