Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.05.2013.
10:38
Vesti, Beta A

Suarez ljut na engleske medije, želi u Real Madrid!

Fudbaler Liverpula kaže da loš tretman koji ima u engleskim medijima utiče na njegovu porodicu, zbog čega bi karijeru mogao da nastavi u drugoj zemlji.

Prekipelo mu: Luis Suarez kaže da ga Englezi nepravedno napadaju
 

Ovog 26-godišnjeg Urugvajca sjajnog fudbalskog umeća, ali problematične naravi, na Enfild je doveo Keni Dalgliš u januaru 2011. godine kad je Liverpul za njegov transfer iz Ajaksa platio Holanđanima 22.8 milions funti (oko 26.5 miliona evra).

Od tada mediji pišu o njemu ne samo zbog golova koje postiže, već i zbog njegovog lošeg ponašanja na terenu.

Mediji su pisali o optužbama da simulira jedanaesterac, o suspenziji koju je dobio jer je tamnoputog defanzivca Mančester Junajteda Patrisa Evru vređao na rasnoj osnovi, a pogotovo o incidentu kada je ugrizao defanzivca Čelzija i kapitena srpske reprezentacije Branislava Ivanovića. Zbog ovog poslednjeg je kažnjen sa 10 utakmica ne igranja.

 

Igrač godine u Liverpulu

Na stranu ispadi i učinak ekipe, ali je na individualnom planu Luis Suarez imao fantastičnu sezonu iza sebe.

Na 44 utakmice postigao je 30 golova i bez konkurencije pobedio u izboru za igrača godine u Liverpulu.

"Zadovoljan sam u Liverpulu, srećan sam zbog navijača. Pogrešio sam, ja sam samo čovek, ali o meni uvek pišu onao kako ne bi smeli. Moja porodica trpi i stvari su se otele kontroli. Ćerka i žena pate zbog toga. Ne želim da nastavim da trpim engleske medije", rekao je Suares za urugvajski radio Sport 890.

Urugvajac smatra da ga engleski mediji ne cene.

"Volim Liverpul, ali kada bih dobio priliku da igram u nekom drugom klubu... Mnogo sam pretrpeo kao dete da stignem dovde, da bi me sada nepravedno napadala engleska štampa. Ne poštuju me kao igrača, samo sude o mom ponašanju i stavu", rekao je Suarez.

Golgeter Liverpula istakao je da ne bi mogao da odbije ponudu Real Madrida.

"Razgovarao sam sa mojim agentom, nema ništa novo. Bilo bi teško odbiti Real, pogotovo zbog ekipe koju imaju. Imam ugovor sa Liverpulom ali ako stigne ponuda... Tokom prelaznog roka kruže glasine, ali sve je poznato tek kada stigne ozbiljna ponuda", rekao je on.

Urugvajski reprezentativac rekao je da je o svojoj situaciji razgovarao sa menadžerom Liverpula Brendanom Rodžersom.

"Razgovarali smo i on zna šta želim. Bio je fudbaler. Takođe i neki od igrača razumeju u kakvoj se situaciji nalazim", rekao je Suarez.

U životnoj formi: Luis Suarez je ove sezone na 44 utakmice postigao 30 golova


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online