Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 19.06.2013.
14:48
mozzartsport.com A

Sa Pinto posle ostavke: Nemoguće je raditi u ovakvim uslovima

Portugalac otkrio da više nije mogao da nastavi u klubu čiji igrači mesecima ne dobijaju plate i zahvalio se navijačima na podršci, ostavivši otvorena vrata da se u neka bolja vremena vrati na Marakanu.

 Nema uslove za rad na "Marakani": Rikardo Sa Pinto
 

Portugalac Rikardo Sa Pinto je prvo dao ostavku igračima, pa onda razgovarao sa predsednikom Draganom Džajićem, a potom se obratio i novinarima ispred prostorija kluba.
"Ovo je veoma tužan dan za mene. Doneo sam odluku zajedno sa pomoćnikom Mutinjom da odem iz kluba. Nisam zbog toga došao ovde, ali uslovi su bili takvi. To

Zahvalnost navijačima

 

Sa Pinto se posebno zahvalio navijačima Crvene zvezde.
"Poruka za Delije, moje heroje: Hvala im na svemu, neverovatni su. Podržavaju tim 90 minuta i kada ne ide".

nije nešto što sam želeo kad samo dolazio u Crvenu zvezdu. Ovde sam došao da odradim dobar posao i osvajam trofeje. Imao sam viziju i osećao sam snagu. Ti uslovi nisu stvoreni iz mnogo razloga i ja sam morao da budem pošten prema samom sebi. Možda je ovako najbolje za sve, jer je trenutno nemoguće raditi u ovakvim uslovima. Prošle godine smo napravili jedno čudo, ali ove godine to ne može. Kada sam odlazio na odmor u Portugal ostavio sam dosije i sve što treba uraditi dok ne počne sezona. Od toga nije bilo ništa. Nas za tri sedmice očekuje prva utakmica. Iskreno, mislim da za to vreme ne mogu da napravim tim. Možda je ovo dobar trenutak da se napravi rekonstrukcija i da Crvena zvezda krene drugim putem, kako bi ponovo osvojila mnogo kupova i titula i bila poštovana u Evropi", rekao je Sa Pinto.

Naravno, jedan od glavnih uzroka je finansijska situacija u klubu.

"Problem je u sredstvima. Ako ne primate novac mesec ili dva, to nije problem. Ali, ako se to dešava šest ili sedam meseci, onda tako ne može da se radi", razočaran je Sa Pinto.

On je poručio da nije zatvorio vrata Crvene zvezde.

"Nisam nogom zatvorio vrata. Ako klubu bude potreban trener sa energijom, strašću, neko ko će stalno pričati igračima i svima da u Crvenoj zvezdi morate stalno da pobeđujete, onda sam otvoren za saradnju. Ali, pre toga moraju da se obezbede osnovni uslovi za rad.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.06.2013. 16:24
Mozda se uspesan rad nastavi sa nekim ko ce raditi bez novca ???
Sreda 19.06.2013. 15:21
Putuj igumane i ne pitaj za manastir.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online