Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.06.2013.
22:50
crvenazvezdafk.com A

Nova Zvezda u Novom Mestu: Mihajlović za pobedu protiv Krke!

Crveno-beli prvu pripremnu utakmicu u Sloveniji odigrali protiv ekipe iz Novog Mesta gde su savladali domaćina golom talentovanog Stefana Mihajlovića u 64. minutu.

Novi početak nove Zvezde: Startna postava crveno-belih
 

Tačno mesec dana od poslednje utakmice, koju je Crvena zvezda odigrala u Novom Sadu protiv Vojvodine, prvotimci crveno-belih otvorili su novu sezonu kontrolnom utakmicom protiv ekipe Krke iz Novog Mesta.

Krka - Crvena zvezda 0:1

Stadion: Portoval u Novom Mestu. Strelac: Stefan Mihajlović u 64. minutu.
Krka: Obradovič, Mojstrovič, Vučkić, Cvijanović, Dežmar, Mbongo, Novosel, Volarič, Ibeši, Maroševič i Košnik.

Crvena zvezda: Kirovski, Lazić, Krneta, Milijaš, Mirić, Đuričković, Mladenović, Mihajlović, Marinković, Stojković i Mudrinski. Igrali su još: Trkulja, Nenadić, Đorđević, Ahčin, Čikić, Grujić, Jovanović, Živković i Travančić.

Stručni štab najtrofejnijeg srpskog kluba izveo je kombinovani sastav s obzirom da nekolicina igrača još uvek nije u punom trenažnom procesu. Bila je to prilika za mlade fudbalere da se nametnu i pokažu da se na njih može ozbiljno računati u budućnosti, ali i prilika za trenera Slavišu Stojanovića da se bolje upozna sa igračkim kadrom kojim raspolaže.

Novi trener crveno-beli je utakmicu pratio sa tribina, a ekipu je sa klupe predvodio Bratislav Živković.

Jedino gol postignut je u 64. minutu, a strelac je posle akcije Ahčina bio Stefan Mihajlović.

Mladi tim Crvene zvezde odigrao je dobru, na momente odličnu utakmicu protiv novog slovenačkog prvoligaša, Krke. Posebno raduje igra najmlađih fudbalera poniklih u Omladinskoj školi.

Nameće se golovima: Stefan Mihajlović
 

Kao i na prethodnim pripremama u Antaliji, današnjim golom, Stefan Mihajlović je ponovo istakao kandidaturu za najboljeg strelca tima.


U subotu u Domžalama

Sledeći susret fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu 29. juna u Domžalama protiv istoimenog tima sa početkom od 20 časova.

Trener Živković šansu je ukazao svim igračima koji su se našli u protokolu i zadovoljan je načinom na koji su mu njegovi izabranici uzvratili poverenje.

- Zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu i dočeku koji su nam priredili, kao i igračima Krke na igri i ponašanju na terenu. Odlučili smo da za današnji meč izvedemo kombinovani sastav. I pored toga odigrali smo kvalitetnu utakmicu, i posebno bih istakao momke iz naše Omladinske škole koji su nagovestili da mogu da predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Verujem i očekujem da će okretanje i pružanje šanse našoj deci biti smernica za oporavak dalji razvoj kluba - istakao je Živković posle pobede u prvoj proveri na pripremama u Sloveniji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online