Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 09.09.2013.
11:32
mozzartsport.com A

Terzić: Karadžić ismeva javnost, Mihajlović mora da ode!

Prvi čovek OFK Beograda tvrdi da je Srbija ponižena u ovim kvalifikacijama koje su, po njegovim rečima, najgore u istoriji našeg fudbala.

Karadžić i Terzić

Posle najave da će se povući u decembru s mesta predsednika FSS, mnogi su očekivali da će Tomislav Karadžić dotad ovu funkciju obavaljati samo protokolarno, to jest da će sve bitne odluke ostaviti svom nasledniku. Međutim, Tole je najavom da bi Siniša Mihajlović trebalo da predvodi Orlove i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, i da će mu verovatno biti ponuđen novi ugovor, opet uzburkao strasti.


Prvi je reagovao Zvezdan Terzić, jedan od njegovih najžešćih kritičara:
"Karadžić ismeva i javnost, i medije, i navijače. Kada je najavio ostavku u decembru, rekao sam da on samo kupuje vreme da bi ili ostao na funkciji, ili postavio svoje ljude da preko njih nastavi da rukovodi Savezom. Ponudom novog ugovora Mihajloviću, on je pokazao svoje namere. I da nismo otišli na Svetsko prvenstvo, recimo, samo zbog gol-razlike, selektor bi morao da ode. A, Srbija je ponižena u ovim kvalifikacijama! Imamo 14 bodova manje od Belgije i devet od Hrvatske. A, Karadžić sve to želi da predstavi na smo na dobrom putu i ne pominje da svi naši igrači odavno igraju u jačim evropskim klubovima od Hrvata. Da ne pominjen gluposti oko neigranja Matića i Ljajića. Ovo su najsramnije kvalifikacije u istoriji jugoslovenskog i srpskog fudbala. Srbiji su potrebni rezultatski uspesi, a ne prodaja magle", oštar je Terzić.


Nekadašnji prvi čovek FSS ponovio je i ranije izrečen stav:
"Karadžić mora da ode odmah! Neka ostavi novom rukovodstvu razmišljanja o novom selektoru", kaže Terzić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.09.2013. 21:06
Ako je Terzic sve ovo i Rekao, moramo priznati da je i u pravu.Naj losije Kvalifikacije u jednoj PROSJECNOJ Grupi.Mihajlovic nije Dorastao ovom Zvanju SELEKTOR....I trebao je odmah posle Meca sa HRV. da kaze ljudi nije ovo za mene trezite drugo resenje.A ONAJ STO SJEDI NA PRESEDNICKOJ STOLICI BI SE TREBAO IZVINITI SRBSKOM NARODU RADI LAZI I OBMANE TE SRAMOTE.To bi bio KARAKTERSKI CIN. Istina da se i menjanje Trenera ne vodi uvek Uspehu Istina je takodzer Da RIBA Smrdi od GLAVE koja ne poznaje Ovaj Sport sto se zove Fudbal.
Nedelja 16.03.2014. 21:05
Oterajte olos !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online