Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.02.2014.
10:43
Beta A

Zvezda igra u Jagodini, Partizan čeka Radnički iz Niša

Utakmicama 17. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, Crvena zvezda igra u Jagodini, a Partizan na svom terenu protiv Radničkog iz Niša.

 

U subotu od 13.30 igraju se utakmice Javor - Donji Srem, Vojvodina - Voždovac, OFK Beograd - Spartak i Rad - Novi Pazar, dok sat vremena kasnije počinje duel Jagodine i Crvene zvezde. Od 16 sati igraju Napredak - Radnički Kragujevac, a u 17 sati počinje utakmica Partizan - Radnički Niš. Poslednji meč 17. kola igra se u nedelju od 14.30 u Užicu između Slobode i Čukaričkog.

Crvena zvezda će na Gradskom stadionu u Jagodini pokušati pobedom da zadrži prvo mesto na tabeli, koje je preuzela od Partizana prošle nedelje. Sa druge strane, ekipa Mladena Dodića želi da se iskupi za poraz u prošlom kolu od Napretka (1:2) i pobedom zadrži treće mesto na tabeli. Zvezda je u prošlom kolu pobedila Javor sa 2:1 i nalazi se na prvom mestu sa 35 boda, dok je Jagodina ima 27 bodova.

Partizan na svom terenu igra protiv Radničkog iz Niša i želi da pobedi kako bi ostao u trci sa Zvezdom za prvo mesto i osvajanje sedme uzastopne titule šampiona. U prošlom kolu crno-beli su odigrali bez golova sa Novim Pazarom, a isti rezultat bio je i na utakmici Radničkog iz Niša i Radničkog iz Kragujevca. Ekipa Marka Nikolića ima 34 boda, dok je Radnički na četvrtom mestu na tabeli sa 25 bodova.

Vojvodina igra na svom terenu protiv Voždovca i želi prvu pobedu u prolećnom delu prvenstva, dok beogradski klub želi drugu uzastopnu pobedu. Ekipa Branka Babića je prošle nedelje odigrala 1:1 protiv Donjeg Srema, a Voždovac je pobedio OFK Beograd sa 1:0. Novosadski klub je peti na tabeli sa 25 bodova, a Voždovac je na 10. mestu sa šest bodova manje. Fudbaleri Rada igraju na svom stadionu na Banjici protiv Novog Pazara i žele pobedu kako bi ostali u igri za opstanak u Super ligi. "Građevinari" su u prošlom kolu izgubili od Čukaričkog sa 0:2, a Novi Pazar je osvojio bod protiv Partizana. Pošto neće doputovati gostujući navijači, Zajednica Superligaša dozvolila je da Rad igra na Banjici, a ne na stadionu Obilića na Vračaru, gde je igrao utakmice koje su proglašene za mečeve visokog rizika. Rad je poslednji na tabeli sa 11 bodova, a Novi Pazar zauzima sedmo mesto sa 25 bodova.

OFK Beograd na svom terenu igra protiv Spartaka, a Javor u Ivanjici sa Donjim Sremaom. Napredak u Kruševcu igra sa Radničkim iz Kragujevca i želi drugu pobedu u nastavku prvenstva, a u Užicu igraju Sloboda i Čukarički, gde i domaći žele drugi trijumf u prolećnom delu takmičenja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online