Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.03.2014.
12:57
mozzartsport.com A

Škuletić: Lako je pored Lazovića!

''Lagao bih kad bih rekao da mi golovi nisu važni, ali osećaj je potpun tek usled saznanja da smo osvojili sva tri boda'', ističe dvostruki strelac za Partizan u Kragujevcu.

Petar Škuletić

Šampion je posle šest i po meseci bacio „petardu“. Prethodni put ispostavilo se da je 5:1 protiv Radničkog iz Kragujevca tek iskra u vreme kad je tinjala nada za plasman u Ligu Evrope, a sad se u Humskoj 1 nadaju da bi subotnji bljesak u Šumaricama (5:0) mogao da razbukta vatru velikih očekivanja u pohodu na titulu.
Mada valja imati na umu činjenicu da se protivnik ograničenih mogučnosti nalazi pri dnu tabele i sleduje mu borba za opstanak, crno-beli su golgeterskom eksplozijom u trećem prolećnom kolu nagovestili da se, prateći skandiranja Grobara, neće tek tako odreći titule.
"Pristup je bio jednak meču sa Radničkim iz Niša, imali smo sreću da rano povedemo, posle čega je bilo lakše da kontrolišemo dešavanja na terenu i to nam se vratilo u vidu efikasne partije. Dobili smo jednu utakmicu, međutim, moramo na umu da imamo činjenicu da još ništa nismo uradili. Najveća greška koju sad možemo da napravimo je da upadnemo u euforiju. A za to stvarno nema potrebe“, komentariše Petar Škuletić.


U početna dva kola prolećne sezone nije ga išlo – u Novom Pazaru je promašio zicer, u Humskoj protiv Nišlija maltene nije ni imao šansu - zato je za njega treća stvarno bila sreća, jer je postigao dva gola, pride iznudio penal iz kog je Danko Lazović povisio na 4:0.
"Lagao bih kad bih rekao da mi golovi nisu važni, prirodno je da sam prezadovoljan učinkom, pogotovu što je ovo prvi put u prvenstvu da sam na jednoj utakmici bio strelac dva puta, ali... Osećaj je potpun tek usled saznanja da smo u Beograd doneli sva tri boda i pokazali da imamo kvalitetan tim. Priznajem, u uvodnih 180 minuta nedostajao nam je Danko Lazović, čim se oporavio od povrede videlo se koliko znači timu. I meni. Lako mi je da igram pored takvog majstora, odlično se slažemo na terenu, kompletne pripreme uigravani smo kao tandem i tek će se videti koliko Danko utiče na igru Partizana. Dodatni plus je što smo po karakteristikama različiti špicevi, jedan drugom odgovaramo i kako vreme bude odmicalo bićemo još bolji. Produktivniji“, rekao je Škuletić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online