Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.03.2014.
14:49
Beta A

Nikolić: Želimo da pobedimo Rad po svaku cenu!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici želi da pobedi Rad "po svaku cenu" i da će učiniti sve da do pobede dođe.

Marko Nikolić
 

"Još jedna finalna utakmica, još jedna kvalifikaciona za Partizan i takva će biti svaka do kraja prvenstva. To znamo i na to smo spremni, želimo pobedu po svaku cenu, učinićemo sve da do nje dođemo. Napravili smo dobru kombinaciju borbenosti, volje, želje i pameti u igri i kada znamo taj put, nema razloga da ga menjamo", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 14.30 igraju na stadionu Obilića protiv Rada, utakmicu 19. kola Super lige Srbije. Partizan je drugi na tabeli sa 40 bodova, a Rad se bori za opstanak pošto je poslednji sa 15 bodova.

"Protivnik je iskusan, nije to više onaj Rad koji je godinama bila najmlađa ekipa u ligi. Potpuno su promenili fizionomiju tima i stvorili takmičarsku ekipu. Mi želimo da u svakoj utakmici igramo bolje nego u prethodnoj, to je naš cilj, da kroz kvalitet igre
tražimo rezultat", rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da je Rad dobra ekipa i da po kvalitetu i tradiciji ne zaslužuje da bude na poslednjem mestu na tabeli.

"Motivisani su i učiniće sve da dođu do pobede, ali ne mogu da žele više pobedu od nas. Radu želim da ostane u ligi, želim da osvajaju bodove, ali posle naše utakmice", rekao je on.

Nikolić je dodao da će se utakmica igrati na veoma specifičnom fudbalskom objektu, na stadionu Obilića na Vračaru, gde je publika na metar, dva od aut-linije, ali da on, kao dugogodišnji trener Rada, ima mnogo iskustva sa tim terenom.

Upitan da li bi mu bilo lakše da se igra na Banjici, Nikolić je rekao da nije siguran i da ne zna kakav prijem da očekuje od navijača.

"Vračar je i za Rad gostujući teren, ali ne igra teren već igrači. Ne znam kakav prijem od navijača Rada da očekujem, mnogo godina sam proveo u tom klubu. Tamo sam ostvario najzapaženije rezultate u karijeri, mnogo rekorda je vezano za period kada sam ja bio trener. Bio sam ljubimac navijača, a da li se sada nešto promenilo, otkada sam u Partizanu - ne znam", rekao je Nikolić.

Trener Rada Aleksandar Janković ranije danas rekao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi pritisak pod kojim je Partizan, pošto crno-beli moraju da pobeđuju ako žele da ostanu u trci za titulu sa Crvenom zvezdom.

"Partizan uvek mora da pobedi, to je za nas normalno. Rad je poslednji na tabeli i on mora da pobedi, a to je za njih novo. To je prvi put, moranje na obe strane", rekao je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online