Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 16.04.2014.
15:10
Beta A

Bez navijača Zvezde, rigorozna kontrola u Novom Pazaru

Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Super lige u Novom Pazaru, odlučeno je danas na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova.

 

Portparol Novopazaraca Redžep Korać rekao je da je Crvenoj zvezdi ponuđeno 400 ulaznica i zatraženo da organizovano dovedu svoje navijače na utakmicu.
"Zvezda nije prihvatila tu ponudu, pa je postojala mogućnost i da njihovi navijači dođu u organizaciji fan kluba, međutim i to je otpalo. Nakon toga, doneta je konačna odluka da bi neorganizovan dolazak navijača crveno-belih bio nebezbedan, tako da navijača Zvezde neće biti na sutrašnjoj utakmici", rekao je Korać.


On je dodao i da će policija rigorozno kontrolisati prilaze Novom Pazaru i samom Gradskom stadionu kojem će moći da priđu samo oni koji imaju ulazniču za meč.

"Kapacitet Gradskog stadiona će, zbog nedolaska zvezdinih navijača, najverovatnije biti proširen. Ulaznice za sektor namenjen gostujućim pristalicama neće biti puštene u prodaju, ali hoće za deo istočne tribine koji je služio kao tampon zona između dve grupe navijača", rekao je Korać.


Načelnik Odeljenja policije u Novom Pazaru Saša Gemaljević rekao je radiju Sto plus da su organi reda preduzeli sve mere kako bi sutrašnja utakmica protekla bez incidenata i da nemaju nikakva saznanja da bi do njih moglo da dođe.

"Obavešteni smo i da navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici, ali i pored toga mi radimo svoj posao i nama je svejedno da li će doći gostujući navijači ili ne. Preduzećemo sve mere da se svi na Gradskom stadionu osećaju potpuno bezbedno", rekao je Gemaljević.


On je istakao i da kako vreme odmiče na utakmicama Novog Pazara ima sve manje i manje incidenata.

"Bilo je dosta utakmica visokog rizika u Novom Pazaru, ali zahvaljujući naporima policije i organizatora nismo imali većih problema tokom ove sezone i čini mi se da sve ide u dobrom smeru", rekao je Gemaljević.


Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se sutra od 16 časova na Gradskom stadionu.

POVEZANE VESTI

Sreda 16.04.2014. 15:22
Kakva smo mi to drzava kada ova obrezana bagra sme po celoj Srbiji da nas vredja i omalovazava, i da niko ne sme da preduzma odgovarajuce mere? Postajemo li mi manjina u Srbiji? Zasto ne smeju zvedini navijaci u Novi Pazar,a ovi obrezani smeju na tudjim stadionima da lupaju stolice i da pale tribine?! Zasto se ne kazne i zasto ne igraju bez prisustva publike? Zasto?? Zasto??? Zastooooo.?????????????????????????????????????????
Sreda 16.04.2014. 16:28
Ovo nema veze sa sportom!Pravi se novo KOSOVO!turci iz turske mogu da dodju a mi ne.Velika sramota SRBIJE!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online