Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 22.04.2014.
18:00 >> 21:18h
Vestionline A

Pale i Nišlije: Zvezda blizu titule!

Pobednički ritam crveno-belih se nastavlja. Golovima Rakića i Mrđe u drugom poluvremenu, Zvezda je pobedila Radnički 2:0 i tako ostvarila 15. uzastopnu pobedu u šampionatu i pobegla Partizanu ogromnih šest bodova pred subotnji večiti derbi.

 

 Crveno-beli su na korak do titule. Posle pobede nad Radničkim i porazu Partizana u Kruševcu, Zvezda u sjajnoj atmosferi dočekuje večiti derbi.


Proradio je u pravom času Đorđe Rakić, koji je prvencem u crveno-belom dresu, u 49.minutu "otključao“ bravu do tada odlične odbrane Nišlija. Taj gol kao da je dao krila domaćinu, koji je pitanje pobednika rešio u 74. minutu, kada je Mrđa iskoristio sjajno dodavanje kapitena Milijaša.
 

Pročitajte tok utakmice:

90+4. minut - Kraj utakmice. Sigurna pobeda crveno-belih - 2:0.
85. minut - Zvezda sigurno ide ka novoj pobedi. Crveno-beli znalački čuvaju loptu.

74. minut - GOOOOL. Mrđa za 2:0. Odlična asistencija kapitena Milijaša, napadaču domaćina nije bilo teško da postogne gol.

 

71. minut - Izlazi strelac gola Đorđe Rakić. Umesto njega u igri je Vukan Savićević.
65. minut - Šansa za Zvezdinog napadača Dragana Mrđu. Šutira, ali golman Filipović vrhovima prstiju odbija u korner. Odlična asistencija Ninkovića.
64. minut - Prva izmena u Zvezdi. Umesto Darka Lazovića u igri je Gogić. Trener Stojanović pojačao je sredinu terena.
62. minut - Zvezda je "stala" na loptu, dok Nišlije pokušavaju da ugroze gol Bajkovića.
57. minut - Slobodan udarac sa ivice šesnaesterca za Zvezdu posle prekršaja nad Lazovićem.Kosorić dobija prvi žuti karton na utakmici. Milijaš šutira, ali golmana Filipović je odlično postavljen. Ostaje 1:0.

49. minut - GOOOOOL. Rakić postiže pogodak za Zvezdu. To je prvi gol u dresu crveno-belih iskusnog napadača, koji je dugo bio van terena zbog povrede.

 

48. minut - Ninković pokušava, ali nema promene rezultata. Zvezda agilnije počela drugo poluvreme.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Nema promena u sastavima timova.
45+2. minut - Šanse za Ninkovića i Lazovića, ali mrežea gostiju se još ne trese. Kraj prvog poluvremena. Nema golova posle 45 minuta.
43. minut - Šansa za Zvezdu. Šut Kovačevića, blokiran je. Odličan prodor Mrđe.
40. minut - Zvezda nije u onom uobičajenom ritmu koju ju je krasio u prethodnih mečevima. Kao da je rezultat u Kruševcu malo uspavao crveno-bele.
36. minut - Žuti karton za Milana Ćuluma u ekipi Radničkog. Milijaš iz daljine, ali samo novi.četvrti korner za domaćina.
34. minut - Đorđe Rakić ima šansu za Zvezdu. Sa 20 metara šutira, ali slabo. Mrđa se ljuti na kolegu iz napada jer mu nije dodao loptu.
32. minut - Šansa za Radnički, ali Jovanović glavom slabo šutira.
27. minut - Zvezda napada, ali domaćin teško stiže do šanse da ugrozi gol Nišlija.
22. minut - Slobodan udarac za Zvezdu sa 20 metara. Milijaš samo do živog zida.
19. minut - Prva velika šansa za Zvezdu. Mrđa šutira sa ivice šesnaesterca, ali tik pored leve stative. Ostaje bez golova.
15. minut - Lazović šutira, ali lak posao za golmana gostiju. Oko 20.000 glealaca  na Marakani. I gosti imaju podršku 200 navijača.
14. minut - Bez uzbuđenja na Marakani. Nišlije nisu došle da se brane. Bez prilike za gol.
8.  minut - Zvezda napada, ali nema promene rezultata.
1. minut - Utakmica je počela. Mrđa postiže gol, ali bioje ofsajd.

Na Marakani oko 20.000 gledalaca. Crveno-beli neće moći da računaju na Petkovića, Mijailovića i Kasalicu, dok se Abiola Dauda još nije oporavio od povrede kolena.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.04.2014. 20:09
Bravo momci! Idemo do konacnog cilja!!!
Utorak 22.04.2014. 18:28
Напред РЕАЛ са НИШАВЕ Уааааа Судија навија за цигани ,срам те било судија .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online