Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.05.2014.
10:49
Beta A

Zvezda igra protiv Rada, Partizan gostuje Donjem Sremu

Utakmicama 27. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a prvoplasirani Crvena zvezda i Partizan igraju protiv Rada i Donjeg Srema, ekipa kojima su potrebni bodovi za opstanak u ligi.

 

U subotu od 15 časova igraju Spartak i Novi Pazar, dok dva sata kasnije počinju utakmice Donji Srem - Partizan, Javor - Vojvodina i Voždovac - Radnički (N). Od 19 časova počinju dueli Jagodina - OFK Beograd i Čukarički - Radnički (KG), a pola sata kasnije igraju Crvena zvezda i Rad. Poslednja utakmica 27. kola igra se u nedelju od 19 sati, između Napretka i Slobode.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Rada i žele pobedu pred svojim navijačima kako bi se iskupili za poraz u "večitom" derbiju od Partizana 1:2, ali i kako bi zadržali bodovnu prednost na tabeli, dok su "građevinarima" potrebni bodovi za opstanak u ligi. Crveno-beli su prošle subote u poslednjem minutu golom Nemanje
Kojića izgubili od Partizana i prekinuli niz od 15 pobeda, ali se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli sa 62 boda. Rad je osvojio bod protiv Napretka (1:1) i sa 25 bodova zauzima 14. mesto na tabeli, koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Partizan igra u Novom Sadu protiv Donjeg Srema i mora da pobedi kako bi ostao u trci sa Zvezdom. Crno-beli imaju 59 bodova, tri manje od najvećeg rivala, a Donji Srem, koji je u prošlom kolu osvojio bod protiv Radničkog u Nišu (1:1), zauzima 11. mesto sa 27 bodova. Jagodina na svom terenu igra protiv OFK Beograda i želi pobedu kako bi zadržala treće mesto na tabeli. Ekipa Mladena Dodića je u
prošlom kolu pobedila Slobodu sa 4:0 i ima 43 boda, dok "romantičari" na 12. mestu imaju 27 bodova, posle prošlonedeljne pobede protiv Javora (2:1).

Čukarički u Beogradu igra protiv Radničkog iz Kragujevca. Crno-beli su posle prošlonedeljnog remija sa Spartakom (1:1) ispustili treće mesto, a Radnički je istim rezultatom osvojio bod protiv Vojvodine. Čukarički je četvrti na tabeli sa 42 boda i ima bod manje od Jagodine, dok je Radnički pretposlednji sa 24 boda, ima bod manje od Rada i tri više od poslednjeplasiranog Javora, koji u Ivanjici igra
protiv Vojvodine. U Subotici Spartak igra protiv Novog Pazara, Voždovac je domaćin
Radničkom iz Niša, a u Kruševcu igraju Napredak i Sloboda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online