Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 10.06.2014.
11:09 >> 12:04h
Beta A

UO Zvezde ove nedelje odlučuje o žalbi!

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštio je posle sastanka da će u toku nedelje odlučiti da li će se žaliti na kaznu Uefe da bude isključena iz Lige šampiona, a njegovi članovi su ponudili skupštini kluba svoje mandate.

Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde
 

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je sa žaljenjem primio odluku Arbitražne komisije UEFA kojom nisu uvaženi argumenti FK Crvena zvezda. UO kluba će posle urađene analize pravnog tima doneti odluku, u toku ove nedelje, da li će uložiti žalbu na odluku Arbitražne komisije UEFA", navodi se u saopštenju Zvezde.

UEFA je Zvezdu izbacila iz evropskih takmičenja na godinu dana zbog dugovanja prema igračima i kršenje finansijskog fer-pleja. Niko iz Zvezde do sada nije govorio šta bi bio osnov eventualne žalbe. Evropska kuća fudbala ima politiku da pooštri kazne onima čije su žalbe odbijene.

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je doneo odluku da svoje mandate stavlja na raspolaganje Skupštini kluba, koja će se održati u što kraćem roku, a u skladu sa Statutom kluba. Upravni odbor će Skupštini prezentovati detaljan izveštaj o svom radu. Na taj način će Crvena zvezda, u skladu sa svojom tradicijom i kroz institucije kluba, rešavati sve svoje probleme", piše u saopštenju.

Rukovodstvo Zvezde navelo je i da će u narednih sedam dana "obaviti razgovore" sa igračima, članovima stručnog štaba i radne zajednice "u vezi sa ispunjenjem obaveza kluba, imajući u vidu nastalu situaciju". Zvezda je konstatovala da je "izvanrednim zalaganjem i odricanjem prvotimaca, stručnog štaba, stručnih službi i svih organa kluba ostvaren prvi i najvažniji cilj, titula šampiona Srbije".
 

POVEZANE VESTI

Utorak 10.06.2014. 12:24
ŽALITE SE jer je to jedini način da SAZNAMO ŠTA STE SVE MULJALI I LAGALI . TO ĆE BITI U UEFINOM ODGOVORU NA ŽALBU .
Utorak 10.06.2014. 21:16
Halo ako vec KRITIKA onda ona prava. Sta napravise od EVROPSKOG SAMPIONA:SRAMORA:Mislo sam povratkom DRAGANA DZAJICA,sve ce ici nekim pravim tokom,Medzutim u upravi sede neki Nestrucni Ljudi, Covic koji se eto i u Kosarci zameri Bogu i Vragu,mislim da takvi i slicni nemaju sta da traze u SPORTU,jer je to njima samo Alibi za prljavo Poslovanje. KAZNA OD FIFE,Nikakve zalbe ne treba,jer ce u prvim utakmicama Sudije da ih IZBACE.Zato bolje MIR,Da budem i iskren ZVEZDA Nema tim ni za Evropsku ligu a kamoli da igra protiv jednog Reala, Bajerna, Barcelone.Boze sacuvaj.Dzajicu progutaj knedlu i pocni praviti PRAVO RUKOVODSTVO,PRAVU C.ZVEZDU, I IGRACE KOJI VOLE SVOJ KLUB, I KAD NEMA PARA:
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online