Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 05.08.2014.
12:53
Beta A

Nikolić: Podvig protiv Ludogoreca nije nemoguć

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da od revanš utakmice sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona ne zavisi sudbina kluba, ali je istakao da njegova ekipa može da napravi podvig i da se plasira u baraž za najelitnije evropsko takmičenje.

Daćemo sve od sebe: Marko Nikolić
 

"Oni dolaze u našu kuću, neka se zamisle kako će se izboriti sa 11 ratnika u crno-belim dresovima i 30.000 takvih na tribinama. Utakmica nije 'biti ili ne biti'. Mi sve od sebe moramo da damo na terenu i ako napravimo iskorak, to će biti neka vrsta podviga i to nije nemoguće", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana sutra igraju protiv bugarskog Ludogoreca revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču odigranom pre nedelju dana u Bugarskoj bilo je 0:0, a Nikolić je ocenio da je njegova ekipa u dobroj situaciji pred
revanš.

"U Razgradu smo igrali skoro 100 odsto i verujem da ćemo moći da istrajemo. Sada imamo drgačiji plan utakmice, rezultat je bitan, tako ćemo se i ponašati. Zadovoljan sam time šta je ekipa do sada pokazala i u dobroj smo situaciji jer ništa ne jurimo, potrebna nam je prosta pobeda, igrači su naviki na takvu situaciju", kazao je Nikolić.

Trener crno-belih se osvrnuo na pisanje medija da će od sutrašnje utakmice zavisiti opstanak kluba u finansijskom smislu.

"Partizan je u svojoj istoriji igrao mnoge velike utakmice, i posle pobede ili poraza, život će ići dalje u klubu. Važno je da prema sebi budemo pošteni, da ostavimo sve što imamo, a ako to bude dovoljno,, biće fenomenalno", rekao je Nikolić.

Nikolić nije želeo da otkrije tim koji će sutra istrčati na teren protiv Ludogoreca, a upitan da li su Danko Lazović i Andrija Živković spremni, on je odgovorio:

"Nije ovo vrsta utakmice u kojoj igrači imaju bilo kakvu vrstu alibija. Svi koji izađu na teren spremni su".

Nikolić je istakao da će crno-beli rasterećeno ući u meč, i da u svom timu ima mnogo igrača koji su igrali i veće utakmice.

"Svi segmenti igre, u svakom delu utakmice, na svakom delu terena moraju da budu zadovoljeni i igrači u svakom trenutku znaju šta treba da rade... Inače će rezultat trpeti", kazao je Nikolić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.08.2014. 23:00
Boze, gde smo stigli ! Ludogorec na stadionu Partizana a oni se pokakali kao da dolazi Barselona.
Sreda 06.08.2014. 06:47
Podvig je pobjediti Bajerna ili Barcelonu ali ne i jednog Ludgoreca.To treba da bude važna utakmica,da se odigra rutinski i pobjedi.To nije podvig.
Sreda 06.08.2014. 11:25
Stvarno jbt napravili ste barsu od tog ludogoreca...A Nikolic vec pravi neki alibi za neuspeh.Nisi ti nikakav trener.JEDAN JE SALE STANOJEVIC!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online