Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.08.2014.
23:13
mozzartsport.rs, blic.rs A

Lazović na izlaznim vratima, Ninković se vraća u Zvezdu

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je Darko Lazović na izlaznim vratima kluba, dok se u klub posle mnogo razmišljanja vraća Miloš Ninković.

Povratak na "Marakanu": Miloš Ninković
 

"Bilo bi malo neozbiljno od velikog kluba da danas damo igraču kapitensku traku, a da on ode već sutra. Mi imao dogovor sa njim da može da ide čim mu se ukaže prilika", rekao je Terzić.

Lazović ima vremena do 31. avgusta u ponoć da se preseli u zapadnu Evropu, ili do 2. septembra u Rusiju, dok će priliku da pronađe klub u Švajcarskoj imati još duže. Terzić je istakao da klub ne traži novog napadača, dok je dolazak Aleksandra Kataia opcija u slučaju odlazka Lazovića.

Gogiću se traži klub

Goran Gogić bi mogao da napusti klub do kraja prelaznog roka. On je trenutno u drugom planu, što zbog dobrih igara Kovačevića, što zbog opredeljenja kluba da se pruži šansa mladim igračima (na njegovom mestu Grujiću i Jokiću). Obzirom da je jedan od iskusnijih sa 28 godina klub želi da mu pronađe angažman kako ne bi sedeo na klupi. U opticaju je odlazak u Izrael ili pozajmica u subotički Spartak. Ipak, Gogić je taj koji se pita.

Miloš Ninković će opet postati igrač Crvene zvezde. On se u četvrtak u ranim popodnevnim časovima sastao sa Zvezdanom Terzićem i praktično utanačio sve osnovne detalje predstojeće saradnje. U klubu nisu hteli da preciziraju dužinu ugovora dok se zvanično ne potpiše, ali izvesno je da će u njemu postojati klauzula po kojoj Ninković može na zimu da napusti klub bez obeštećenja. Takođe njegova plata ne bi trebalo da izlazi iz okvira maksimuma od 120.000 evra.

Iako nije želeo da se vraća u klub posle raskida ugovora, Ninković je pre svega popustio pod pritiskom saigrača koji su ga bukvalno svakodnevno nagovarali da se vrati i pomogne u stasavanju nove generacije Zvezdinih klinaca. U tome su daleko najuporniji bili novi kapiten Nikola Mijailović i slovenački reprezentativac Nejc Pečnik.


Naravno, i trener Lalatović ga je želeo po svaku cenu, a kada je Milijaš otišao u Manisu uprava je krenula u ofanzivu, jer je jasno da ekipi treba lider na terenu i u igri uz koga bi znatno podmlađeni tim napredovao i koji bi bio uzor klincima, a Ninković to svakako jeste. U svakom slučaju, Zvezda je dobila najveće pojačanje prelaznog roka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online