Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 12.10.2014.
18:40
Beta A

Uništio Junajted, sada želi Inter

Bivši trener Mančester junajteda Dejvid Mojs rekao je da je spreman da se vrati poslu i da je zaintersovan za rad u nekom stranom klubu.

Spreman da uništi novi klub: Dejvid Mojes
 

Mojes je krajem aprila, posle nepunih 10 meseci, dobio otkaz u Mančester junajtedu zbog loših rezultata. On je na klupi zamenio legendarnog Aleksa Fergusona, a klub je prošlu sezonu završio na sedmom mestu i ove sezone, prvi put posle 20 godina, ne igra u Ligi šampiona.

Italijanski mediji spekulišu da bi Mojes mogao da zameni Valtera Macarija, ako ga uprava Intera otpusti. Inter za vikend igra protiv Napolija na svom terenu, a Mojes i njegov brat će utakmicu gledati uživo na "Đuzepe Meaci" kao gosti kluba. Ako milanski klub izgubi Macari će najverovatnije dobiti otkaz.

"Spreman sam, uživam u pauzi, ali ja sam čovek fudbala i želim da radim. Mislim da me tek čekaju najbolje godine, mlad sam trener. Mnogo sam naučio i to želim da primenim. Sada sam spremniji da preuzmem posao u klubu kakav je Mančester junajted", rekao je Mojes, preneli su britanski mediji.

"Kada sam napuštao Everton mislio sam da sam spreman, ali kada dođete u tako veliki klub shvatite da iskustvo i znanje stičete samo radom. Nažalost, ja sam dobio samo devet meseci za to", dodao je Mojes.

Inter nije imao ozbiljnijih rezultata otkako je Žoze Morinjo osvojio "triplu krunu" sa klubom. Posle njega na klupi "plavo-crnih" sedeli su Rafael Benites, Leonardo, Đan Pjero Gasperini, Klaudio Ranijeri i Andrea Stromaćoni. Valter Macari preuzeo je Inter u junu prošle godine, ali mediji spekulišu da bi mogao da dobije otkaz, posle dva uzastopna poraza u prvenstvu od Kaljarija i Fiorentine.

"Svestan sam da je veoma važno gde ću sada raditi. Otvoren sam za sve mogućnosti, u Premijer ligi, Velikoj Britaniji ili nekom stranom klubu. Uvek sam podržavao kada treneri odu u strane klubove, ali to se ne dešava često", rekao je on.

"Dobro je što su u Engleskoj treneri Žoze Morinjo i Arsen Venger, ali mislim da bi trebalo poslati naše trenere u strane zemlje, ne samo da bismo pomogli njihov razvoj nego i naše lige. To može da poboljša njihove karijere", rekao je Mojes.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.10.2014. 10:22
PA VEC IMAJU VIDICA , STA CE IM JOS JEDNA RUPA NA BRODU KOJI TONE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online