Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 29.10.2014.
11:27
mondo.rs A

"Delije radile s policijom i pretile mi smrću"

"Kad sam shvatio da navijači i policija rade skupa, otišao sam iz Crvene zvezde", rekao je bivši predsednik crveno-belih Dobrivoje Tanasijević i dodao da su mu navijači pretili smrću kada je predložio da na sezonskim kartama budu njihove slike.

Bez dlake na jeziku: Dobrivoje Tanasijević

Dobrivoje Tanasijević, aka Dan Tana, gostovao je u utorak uveče kod Dejana Anđusa na Televiziji Kopernikus.Razgovor između temperamentnog voditelja i jednako temperamentnog biznismena, dugogodišnjeg člana Upravnog odbora FK Crvena zvezda i ne tako dugoročnog rešenja na mestu predsednika, bio je žargonski rečeno "jak".

Tana se prisetio kako je izgledalo njegovo predsednikovanje klubom u sezoni 2008/09, koje je završeno Skupštinom na kojoj je Vladan Lukić, u maju 2009. godine, postao predsednik Crvene zvezde "za jedan glas".Tanasijević se potom povukao, a to su glasno tražili i navijači sa severne tribine, tako da sada samo povremeno pomene Crvenu zvezdu i stvari koje su se tamo dešavala sada već pre pola decenije.


Između ostalog, Tanasijević je rekao da je sukob između Delija i njega nastao kada se usprotivio ideji da fudbaleri Zvezde izađu na utakmicu u majicama sa natpisom: "Pravda za Uroša".

"Pre nego što sam se kandidovao za predsednika Crvene zvezde išao sam kod Borisa Tadića, Ivice Dačića, Dragana Đilasa, rekao sam im za problem koje imamo sa plaćenim navijačima i finansijama i tražio podršku. Svi su mi je obećali. Ali, kad se javio problem nisu se javili", rekao je Den Tana i nastavio u dahu.

"Taj problem sa navijačima sam možda mogao da rešim, ali nisam želeo da rizikujem svoj život. Onda sam zvao svu trojicu i niko nije želeo da mi pruži obećanu podršku i pomogne. U ovoj zemlji se predsednik, minister policije i gradonačelnik Beograda plaše navijača. Tad sam i saznao da je jedan član Upravnog odbora Zvezde navijačima davao pare da pevaju protiv mene. Imao sam i dokaz za to. Ali naravno – niko nije želeo da reaguje".

Dodao je...


"Kod nas navijači ne gledaju utakmicu. Okreću leđa tribinama i više pomažu gostujućoj ekipi. Posle naši igrači idu kod njih i svi pričaju kako su oni naš 12. igrač... Te vođe navijača su mene strašno vređale, a nudio sam im da im dam 1.000 besplatnih ulaznica sa fotografijama, ali da im, ako naprave problem, zabranim doživotno ulazak na stadion... Posle su mi njih trojica pretili smrću. A kad sam video da rade skupa sa policijom otišao sam".

POVEZANE VESTI

Sreda 29.10.2014. 14:17
Nije bitno koji klub je u pitanju jer to važi za više klubova! Policija je ta koja sve to omogućava i huliganima i mafijašima. Previše kukolja i u politici i u policiji!
Sreda 29.10.2014. 12:07
SVE JE TAČNO OD REČI DO REČI . ZVEZDA JE LEGLO PLJAČKAŠA I KRIMINALACA KOJI IMAJU BLAGOSLOV VLASTI ZA SVOJA NEDELA . UOPŠTE NE ČUDI ZBOG ČEGA JE ZVEZDA TU GDE JE JER KLUB VODI ULICA I BANDA HOKŠTAPLERA . NARAVNO DA NE MISLIM NA ČASNE I PRAVE NAVIJAČE SA SEVERA KOJIH JE SVE MANJE JER VIDE DA SU IZMANIPULISANI . IGRAČI ZVEZDE SU ŽRTVE I UPRAVE I NAVIJAČA I IGRAJU POD OGROMNIM PRITISKOM .
Sreda 29.10.2014. 12:08
Srbije je potrebna crvena revolucija i nijedna druga pošto bi samo smenula preovlađujuće lopove istim ili gorim .Malo je zemalja na svetu gde bi crveni teror bio opravdan ali u Srbiji sa toliko lopova tajnih veza političkih dinastija ,kriminalaca i korupcije od vrtića do vlade i crkve nema drugog rešenja nego sve glave na panj i od nule .. Nije Srbija za liberalni kapitalizam suprotan je duboko usađjenom mentalitetu naroda. Kažem ovo mada sam protivnik komunizma.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online