Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.11.2014.
18:51 >> 21:05h
Vestionline A

Škuletić proradio, Partizan lider Super lige

Partizan je novi-stari lider Jelen Super lige. Crno-beli su pobedili Vojvodinu 1:0 u derbiju 11. kola domaćeg šampionata. U prethodnim susretima, Petar Škuletić se ispromašivao, ali je sada proradio, i u 32. minutu doneo tri boda klubu iz Humske.

Petra Škuletića neće gol na posledjim susretima
 

Tokom svih 90 minuta, izabranici Marka Nikolića su dominirali, dok je Vojvodina bila bezopasna u napadu, a jedina pretnja po gol Lukača bili su prekidi Novosađana. S druge strane, u prvom poluvremenu, Škuletić je imao nekoliko odličnih šansi, ali zašto je samo jedna lopta završila u mreži "lala" najveći "krivac" je sjajni mladi gomlman Vojvodine Milinković-Savić.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minutu, kada je Lazović uputio dubinsku loptu ka Škuletiću, koji je izbegao ofsajd zamku i lako zatresao gol Novosađana.

U drugom poluvremenu očekivalo se da Vojvodina napadne Partizana, ali od toga nije bilo ništa, pa su crno-beli prekinuli niz od tri meča bez pobede.

 PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+4. minut - Kraj utakmice. Pobeda Partizana.
88. minut - Vojvodina bez snage da napadne crno-bele u finišu.
77. minut - Saša Marković je pokušao iz daljine, ali nema opasnosti.
71. minut - Igrači Partizana su "stali" na loptu. Voša ne uspeva da izvrrši pritisak na sredini terena. Pao je ritam u poslednjih desetak minuta.
63. minut - Opet Škuletić šutira, ali slabo. Napadač Partizana je non-stop u gol šansama. Utakmica je prekinuta na kratko zbog bakljade "grobara".
58. minut - Voša hrabrija u nastavku, najopasnije iz prekida.
50. minut - Umalo gol za Vojvodinu psoel kornera. Šansa za Vošu, ali Lukač brani. Novosađani hrabriji u nastavku.
45+1. minut - Pokušao je Saša Marković iz daljine, ali malo iznad gola. Bomba veziste Partizana. Kraj prvog poluvremena.
44. minut - Opet je Škuletić uputio loptu ka golu Milinković - Savića, ali saa je to učinio slabo.
41. minut - Partizan napada u talasima, Voša indisponirana, Novosađani nisu uputili nijedan udarac ka golu Lukača. Čuju se povici sa juga "Uprava napolje".

32. minut - GOOOL - Petar Škuletić je izmakao ofsajd zamku i rutinski savladao golmana Milinković - Savića. Igrači Voše protestvuju jer misle da je ofsajd.

30. minut - Opet je Škuletić bio u šansi, ali je loše zahvatio loptu, pa je golman Vojvodine lako uhvatio loptu.
23. minut - Nastavlja se inicijativa Partizana.
19. minut - Partizan bolji, Lazović napada, ali je odličan na golu Voše Milinković-Savić.

16. minut - Neće gol Škuletića. Opet je napadač Partizana bio u dobroj šansi, ali je Milinković-Savić uspeo da odbrani.

11. minut - Partizan ima terensku inicijativu, Voša preti iz kontranapada.
5. minut - Drinčić je izveo slobodan udarac, ali je na mestu bio Milinković-Savić.
4. minut - Škuletić je pogodio stativu posle odličnog prodora. Loptu je okrznuo golman Milinković-Savić.
1. minut - Utakmica je počela.

PARTIZAN: Lukač, B. Ilić, Stanković, Ćirković, Petrović, Drinčić, Marković, Živković, S. Ilić (od 82. Pantić), Lazović (od 78. Grbić), Škuletić.

VOJVODINA: Milinković-Savić,  Živković, Pekarić, Nastić, Babić, Tumbasević, Alivodić, Poletanović, Gaćinović, Novaković (od 75. Sekulić), Veselinović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online