Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.11.2014.
18:51 >> 21:05h
Vestionline A

Škuletić proradio, Partizan lider Super lige

Partizan je novi-stari lider Jelen Super lige. Crno-beli su pobedili Vojvodinu 1:0 u derbiju 11. kola domaćeg šampionata. U prethodnim susretima, Petar Škuletić se ispromašivao, ali je sada proradio, i u 32. minutu doneo tri boda klubu iz Humske.

Petra Škuletića neće gol na posledjim susretima
 

Tokom svih 90 minuta, izabranici Marka Nikolića su dominirali, dok je Vojvodina bila bezopasna u napadu, a jedina pretnja po gol Lukača bili su prekidi Novosađana. S druge strane, u prvom poluvremenu, Škuletić je imao nekoliko odličnih šansi, ali zašto je samo jedna lopta završila u mreži "lala" najveći "krivac" je sjajni mladi gomlman Vojvodine Milinković-Savić.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minutu, kada je Lazović uputio dubinsku loptu ka Škuletiću, koji je izbegao ofsajd zamku i lako zatresao gol Novosađana.

U drugom poluvremenu očekivalo se da Vojvodina napadne Partizana, ali od toga nije bilo ništa, pa su crno-beli prekinuli niz od tri meča bez pobede.

 PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+4. minut - Kraj utakmice. Pobeda Partizana.
88. minut - Vojvodina bez snage da napadne crno-bele u finišu.
77. minut - Saša Marković je pokušao iz daljine, ali nema opasnosti.
71. minut - Igrači Partizana su "stali" na loptu. Voša ne uspeva da izvrrši pritisak na sredini terena. Pao je ritam u poslednjih desetak minuta.
63. minut - Opet Škuletić šutira, ali slabo. Napadač Partizana je non-stop u gol šansama. Utakmica je prekinuta na kratko zbog bakljade "grobara".
58. minut - Voša hrabrija u nastavku, najopasnije iz prekida.
50. minut - Umalo gol za Vojvodinu psoel kornera. Šansa za Vošu, ali Lukač brani. Novosađani hrabriji u nastavku.
45+1. minut - Pokušao je Saša Marković iz daljine, ali malo iznad gola. Bomba veziste Partizana. Kraj prvog poluvremena.
44. minut - Opet je Škuletić uputio loptu ka golu Milinković - Savića, ali saa je to učinio slabo.
41. minut - Partizan napada u talasima, Voša indisponirana, Novosađani nisu uputili nijedan udarac ka golu Lukača. Čuju se povici sa juga "Uprava napolje".

32. minut - GOOOL - Petar Škuletić je izmakao ofsajd zamku i rutinski savladao golmana Milinković - Savića. Igrači Voše protestvuju jer misle da je ofsajd.

30. minut - Opet je Škuletić bio u šansi, ali je loše zahvatio loptu, pa je golman Vojvodine lako uhvatio loptu.
23. minut - Nastavlja se inicijativa Partizana.
19. minut - Partizan bolji, Lazović napada, ali je odličan na golu Voše Milinković-Savić.

16. minut - Neće gol Škuletića. Opet je napadač Partizana bio u dobroj šansi, ali je Milinković-Savić uspeo da odbrani.

11. minut - Partizan ima terensku inicijativu, Voša preti iz kontranapada.
5. minut - Drinčić je izveo slobodan udarac, ali je na mestu bio Milinković-Savić.
4. minut - Škuletić je pogodio stativu posle odličnog prodora. Loptu je okrznuo golman Milinković-Savić.
1. minut - Utakmica je počela.

PARTIZAN: Lukač, B. Ilić, Stanković, Ćirković, Petrović, Drinčić, Marković, Živković, S. Ilić (od 82. Pantić), Lazović (od 78. Grbić), Škuletić.

VOJVODINA: Milinković-Savić,  Živković, Pekarić, Nastić, Babić, Tumbasević, Alivodić, Poletanović, Gaćinović, Novaković (od 75. Sekulić), Veselinović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online