Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 07.12.2014.
12:35 >> 18:17h
Vestionline A

Partizan zimuje na +6

Crno-beli su spustili zavesu u velikom stilu. Partizan je u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata deklasirao Borac u Humskoj 5:1 (1:1).

Golmani od njega strepe: Petar Škuletić
 

Partizan je jesenji prvak i početak prolećnog dela prvenstva dočekaće sa šest bodova viška u odnosu na najbližeg pratioca i najvećeg rivala Crvenu zvezdu, koja je remizirala sa Mladosti u Lučanima.

Crno-beli su do trijumfa došli posle preokreta. Prvih sat vremena meča izgledalo je da su Čačani kadri da osujete namere domaćina. Igrali su veoma otresito i organizovano, međutim, za samo dva minuta prosuli su sve što su do tog momenta "iscedili".

Rekorder Partizana: Škuletić bolji od Klea!

Borac je poveo u 19. minutu preko Ivana Đokovića. Partizan se žestoko mučio tokom prvog poluvremena, a izjednačenje je doneo Vladimir Volkov u 41. minutu posle odličnog prodora Petra Grbića.

Rezultat je potpuno preokrenut u samo dva minuta. Prvo je Petar Škuletić bio precizan u 66. minutu, a Živković već u narednom napadu postiže gol za 3:1. U nastavku je mrežu pogodio i kapiten Saša Ilić, a Škuletić je u nadoknadi ponovo bio precizani postigao 14. pogodak u šampionatu Srbije.

Nikolić: Igrači fascinantno izneli polusezonu

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Volkov, Stanković, Stevanović, Petrović, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, Škuletić, Lazović.
BORAC: Petrić, Radunović, Obradović, Stojanović, Babić, Gojković, Mašović, Božić, Milojević, Đoković, Jovančić.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut - Kraj utakmice.

90+2. minut - GOOOOOL!!! 5:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić.

88. minut - GOOOOOL!!! 4:1 za crno-bele, strelac Saša Ilić.

86. minut - Dobra prilika za Nemanju Kojića, ali je pokušaj završio pola metra pored okvira gola.
74. minut - Saša Marković je oprobao udarac, ali je lopta završila malo pored gola.

67. minut - GOOOOOL!!! 3:1 za Partizan, strelac Andrija Živković. Vladimir Volkov je odlično prošao po levoj strani i namestio gol mladom Živkoviću.

65. minut - GOOOOOL!!! 2:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić. Lazović je sjajno uposlio Škuletića, koji vara golmana Petrića. Ovo je napadaču lidera Super lige 13. gol u prvenstvu.

56. minut - Iz igre je izašao Petar Grbić, na terenu je Andrija Živković.
53. minut - Petar Škuletić se našao u prilici da matira Petrića, ali je lopta prošla pored stative.
52. minut - Velika prilika za goste. Spetljali su se bez potrebe gosti i propustili sjajnu priliku da ponovo povedu u Humskoj. Ponovo je Stojanović bio neodlučan.
49. minut - Borac je imao dve ozbiljne šanse. Stojanović je mogao da dovede Čačane u novo vođstvo, ali je Lukač bio siguran.
46. minut - Počeo je drugi deo utakmice. Nikola Ninković je ustupio mesto Saši Iliću.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

42. minut - GOOOOOL!!! 1:1, strelac Vladimir Volkov. Petar Grbić je izdržao sve duele u kaznenom prostoru rivala, prevario čuvara i poslužio Volkova "kao na tacni". Levom beku crno-belih nije bilo teško da sa tri metara zatrese mrežu.

34. minut - Korner za crno-bele umalo se pretvorio u noćnu moru. Umesto da domaćin bude u prilici za gol, Borac je razvio kontru i imao kolosalnu priliku da udvostruči vođstvo. Slaviša Stojanović je šutirao, ali pored stative.

29. minut - Kakav projektil Marija Božića. Šutirao je veznjak Borca sa oko 30 metara, a Lukač je paradom izbacio loptu u korner.

21. minut - Velika prilika za Petra Škuletića da ekspresno poravna rezultat je propala. Čuvar mreže Borca je ušao u šut najboljem strelcu lige.

19. minut - GOOOOOL!!! 1:0 za Borac, strelac Ivan Đoković. Adut gostiju se najbolje snašao u gužvi posle centaršuta iz kornera. Prethodno je Nemanja Petrović na gol liniji blokirao pokušaj rivala, ali se lopta odbila do Đokovića, koji je bio precizniji.

14. minut - Golman Čačana otklanja opasnost po svoj gol posle kornera crno-belih.
8. minut - Centrirao je Lazović sa desne strane, lopta je zakačila jednog odbrambenog igrača Čačana, ali je golman Petrić bio oprezan.
4. minut - Borac se oslobodio pritiska i u dva navrata pokušao da ugrozi golmana Lukača, ali nije bilo opasnosti.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.12.2014. 17:23
ODMAH SMENITI NIKOLIĆA . U OVAKVOJ LIGI PARTIZAN JE TREBAO DA BUDE NA + 15 BODOVA U OVOJ POLUSEZONI . REALNO .
Nedelja 07.12.2014. 19:26
svaka cast momci!samo napred!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online