Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.04.2010.
18:00
Vestionline A

Stanojević: Igraćemo ultra napadački

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević predstavljen je u petak popodne na stadionu crno-belih i kako sam kaže, "prošao sam dosta toga na vrhunskom nivou, želim da ostavim trag u Partizanu, a moj pečat će se videti na igri".

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da ima spremnu strategiju u borbi za titulom.

"Imam spremnu strategiju za sledeći period - ultraofanzivna igra, sa mnogo kretanja igrača bez lopte. Do sada mi je to uspevalo, ne vidim zašto ne bi bilo tako i dalje", rekao je Stanojević, koji je potpisao ugovor do juna 2012. godine.

"Izuzetno sam ambiciozan i ne pravim kompromise. Moja karijera je išla uzlaznom putanjom do sada. Verujem u sebe i sa velikim ambicijama ulazim u borbu za titulu prvaka", rekao je novi šef stručnog štaba Partizana.

Stanojević je rođen 1973. godine, a u karijeri je igrao u Partizanu, Obiliću, Atletiku iz Madrida, Majorki i OFK Beogradu. On je postao najmlađi trener u istoriji "crno-belih".

Stanojević je trenersku karijeru počeo u OFK Beogradu (mlađe kategorije i pomoćnik šefa struke), Sremu iz Sremske Mitrovice (šef stručnog štaba) i Partizanu (pomoćnik šefa stručnog štaba). On je bio pomoćnik Miroslavu Đukiću u A reprezentaciji i olimpijskoj selekciji.

"Iako sam mlad, prošao sam mnogo toga na vrhunskom nivou. Verujem da će se moj pečat u igri Partizana brzo videti. Drago mi je što sam se vratio u svoju kuću. Znao sam da će biti tako. Ovo je težak trenutak, ali on ne može da se bira. Ovo je prava prilika za dokazivanje", rekao je Stanojević, koji će na klupi "crno-belih" debitovati u nedeljnom meču sa Radom.

Novi trener Partizana je najavio da će i stručni štab doživeti izvesne promene, jer će mu se priključiti njegov dugogodišnji saradnik Slobodan Kuljanin. Kondicioni trener biće Dejan Ilić, a mesta u stručnom štabu zadržali su trener golmana Goran Pandurović i Vuk Rašović.

Stanojević raskinuo ugovor sa FSS
Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković potvrdio je danas 'Tanjugu' da je sporazumno raskinut ugovor sa dosadašnjim selektorom omladinske reprezentacije Srbije Aleksandrom Stanojevićem, koji je odlučio da preuzme ekipu Partizana.

"Stanojević je od nas dobio zeleno svetlo da pregovara sa Partizanom. To je ogromna satisfakcija za rad tog mladog stručnjaka u reprezentaciji", rekao je Laković.

Prvi operativac FSS dodao je da je to uvek bila praksa nacionalnog saveza kada se radi o našim stručnjacima.

"Generalno, naš stav je da svakom mladom stručnjaku izađemo u susret, pogotovo ako dobije tako primamljivu ponudu iz velikog kluba kakav je Partizan", rekao je Laković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online