Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.04.2015.
15:16 >> 18:58h
Vestionline A

Pazar "sa kreča" srušio Zvezdu

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su Crvenu zvezdu na svom terenu sa 2:1, u derbiju 21. kola Jelen Super lige.

Tanjug
Pogodio, ali mu je slaba uteha: Miloš Cvetković

Za samo 60 sekundi pala su dva gola u Novom Pazaru. Predrag Pavlović je doveo domaćina u vođstvo u 15. minutu, a onda je u sledećem napadu Miloš Cvetković izjednačio. Napadač crveno-belih Luka Jović promašio je nekoliko velikih prilika u prvom poluvremenu, i Zvezda je u 70. minutu kažnjena.

Tragičar u ekipi iz Ljutice Bogdana bio je štoper Darko Lazić, koji je odgovoran za oba gola domaće ekipe. Kod prvog je umesto da ispuca loptu, pokušao smireno da je iznese, ali mu je Kecap istu oduzeo, a u nastavku akcije Pavlović je savladao Rajkovića za vođstvo Novog Pazara.

Kazna za silne promašaje crveno-belih, naročito u prvom delu igre, stigla je u je usledila u 70. minugu kada je Lazić napravio drugu grešku na meču i to ključnu. Štoper zvezde igrao je rukom u svom kaznenom, a iz penala je bio precizan Jevtović.

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević, Kostić, Mijić, Kecap, Vuković, Radivojević, Jevtović, Tintor, De aMatos, Pavlović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetković, Lazić, Pavićević, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Lazović, Katai, Parker, Jović.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+5. minut - Kraj utakmice.
90+2. minut - Anđelković i Jović su imali dobre prilke, ali je šut levog beka završio preko gola, a pokušaj napadača u rukama Zečevića.
89. minut - Još pet minuta nade za crveno-bele.
82. minut - Žuti kartoni Kataiju i Kecapu zbog koškanja. Pazarci odugovlače sa izvođenjem lopti iz prekida. Crveno-beli bez ozbiljne akcije uprkos inicijativi.
77. minut - Rusmir je zamenio odličnog Matosa u redovima Pazara, dok je Lalatović na teren poslao Bosančića umesto Kovačevića.
72. minut - Gosti kreću na sve ili ništa. Umesto Saše Stojanovića na terenu je špic Petar Orlandić.

70. minut - GOOOL!!! 2:1 za Novi Pazar, strelac Marko Jevtović sa bele tačke. Darko Lazić je nehotice igrao rukom u kaznenom prostoru, akcija se nastavila, ali kada je potom lopta pogodila Lazića u stomak, arbitar je pokazao na belu tačku.

67. minut - Neverovatna prilika za Zvezdu. Katai je prošao dvojicu fudbalera, ušao u peterac, ali je lopta nezgodno odskočila i njegov udarac je završio preko gola.
64. minut - Ostali su bez daha prvotimci Zvezde posle slobodnjaka domaćih. Jevtović je šutirao sa 25 metara, prebacio živi zid, ali je lopta prošla tik uz stativu.
57. minut - Zvezda ponovo ima veliku priliku i opet ne pogađa. Levi bek Anđelković utrčao je u peterac, šutirao iz prve posle dodavanja Jovića i pogodio golmana Zečevića.
54. minut - Matos je mogao da omogući Kecapu čist zicer i priliku za novo vođstvo, ali je poslao prejaku loptu ka saigraču.
49. minut - Taman što je meč nastavljen posle povrede Cvetkovića, novi prekid, sada medicinsko osoblje ukazuje pomoć Admiru Kecapu koji je ostao da leži na centru igrališta.
46. minut - Počeo je drugi deo igre.
45+1. minut - Kraj prvog poluvremena, 1:1. Dobra utakmica utakmica u gradu na Jošanici.
42. minut - Nova velika šansa za Jovića, ali mladi napadač Zvezde je ponovi bio neprecizan.
40. minut - Lazović je pokušao da uposli Parkera, ali nema opasnosti po gol Pazaraca.
37. minut - Luka Jović je imao veliku šansu za Zvezdu, ali je Zečević uspeo da uđe u noge napadaču gostiju i spasi svoj tim.
34. minut - Matos je bio u odličnoj prilici, ali je u poslednjem trenutku Pavićević izblokirao njegov udarac.
24. minut - Malo je splasnuo tempo posle furioznih 60 sekundi kada su oba tima postigla po gol.

16. minut - GOOOL, Miloš Cvetković je izjednačio rezultat samo minut pošto je Zvezda primila gol. Prvi gol u crveno-belom dresu pojačanja iz Napretka.

15. minut - GOOOL, Predrag Pavlović je doveo Novi Pazar u vođstvo protiv Crvene zvezde. Grešku Lazića iskoristio je Kecap.

14. minut - Brazilac Matos stvara najveće probleme Zvezdi.
7. minut - Pavićević je pogrešio, ali Radivojević nije uspeo da matira golmana Zvezde Rajkovića.
6. minut - Nema uzbuđenja u Novom Pazaru. Zvezda ima blagu terensku inicijativu.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online