Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.04.2015.
18:00 >> 19:55h
Vestionline A

Prelazni debi Milinkovića, Ilić doneo +5

Partizan je pregremeo defanzivno orijentisani Radnički iz Kragujevca i slavio u Humskoj 2:1.

Tanjug
Načeo rivala: Stefan Babović

Partizan je i do trećeg trijumfa ovog proleća stigao kada je kapiten Saša Ilić bio na terenu od prvog minuta, dok su tri puta odigrali nerešeno kada to nije bio slučaj.

Crno-beli su ovim trijumfom otišli na plus pet u odnosu na najbližeg pratioca Crvenu zvezdu, a novi trener Zoran Milinković je uspešno startovao na klupi.

Navijači Partizana na gol su čekali 64 minuta, kada je Ilić majstorski uposlio Babovića, koji je posle nekoliko varki savladao golmana Trifunovića. Ipak, Šumadinci su već prvu priliku u 71. minutu iskoristili. Rosić je posle gužve u kaznenom prostoru Partizana, kod kornera, šutirao iz okreta, a lopta je završila u mreži.

A, onda ponovo Ilić u glavnoj ulozi. Tek što su crno-beli krenuli sa centra, lopta je posle odbitka došla do Ilića u kaznenom prostoru, koji je levicom zakucao u mrežu.

PARTIZAN: Ž. Živković, Bandalovski, Volkov, Balažic, B. Ilić, Drinčić, Grbić, S. Ilić, Ninković, Babović, Šaponjić.

RADNIČKI KG: Trifunović, Terzić, Miljuš Bojan, Rosić, Osei, Vidović, Tiodorović, Bubanja, D. Miljuš, Milovanović, N. Kovačević.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.
86. minut - Irfan Vusljanin je pokušao, ali je njegov udarac izblokiran. Lopta je pogodila u ruku jednog od defanzivaca crno-belih u kaznenom prostoru, ali je arbitar ostao nem. Žučni protesti Šumadinaca.
82. minut - Odličan centaršut Bandalovskog, lepo je Kojić cimnuo glavom, ali je golman Radničkog skrenuo loptu u korner.
76. minut - Centrirao je Volkov, a Babović pokušao petom u padu da šutira, tek lopta je otišla preko gola.

73. minut - GOOOOL!!! 2:1, strelac Saša Ilić. Kapiten je levicom pokupio odbitak sa desetak metara i ekspresno vratio prednost crno-belima.

71. minut - GOOOOL!!! 1:1, strelac je Rosić. Vusljanin je izborio korner, posle kojeg je nastrao karambol u šesnaestercu, a odlično se  snašao as Kragujevčana.

64. minut - GOOOOL!!! 1:0 za Partizan, strelac Stefan Babović. Saša Ilić ga je odlično proigrao, a Babović je obišao golmana i lucidno ubacio loptu u mrežu.

61. minut - Darko Brašanac je zamenio Nikolu Ninkovića i odmah se našao u odličnoj šansi.
56. minut - Ivan Šaponjić je pokušao, ali je njegov udarac izblokiran.
52. minut - Odlična ideja Saše Ilića, otvorio mu se Babović u prostoru ispred gola Radničkog, ali nije bio dobar pas kapitena Partizana.
50. minut - Već deseti korner za crno-bele, ali slaba vajda. Broje se golovi.
46. minut - Počeo je drugi deo igre.
45. minut - Kraj prvog poluvremena. Sudija nije čekao ni da istekne 45 minuta, a već je dosudio kraj. Neshvatljiv potez.
37. minut - Radnički je dobro zapretio u 35. minutu, udarac Tiodorovića sa ivice šesnaesterca je fijuknuo pored stative.
34. minut - Ponovo gužva pred golom Radničkog posle kornera, ali je slabašni udarac Šaponjića izblokiran.
31. minut - Prvi zicer za Partizan i promašuje ga Šaponjić! Sa golom ga je spojio, ko bi drugi, kapiten Saša Ilić, ali mladi napadač vicešampiona nije bio priseban.
27. minut - Pokušao je Babović iz daljine, međutim, to nije bio ni jak ni precizan udarac, lopta je prošla pored stative.
24. minut - Oštar centaršut Volkova, ipak Trifunović hvata loptu. Partizan ima strašnu inicijativu.
17. minut - Karambol pred golom Radničkog posle centaršuta Grbića, ipak Kragujevčani su uspeli da se odbrane
12. minut - Malo gužve i pred šesnaestercem Partizana, Radnički je već dva minuta oko gola domaćih, doduše bez udarca ka golu.
8. minut - Dobra akcija Bandalovskog i Grbića po desnoj strani, ali umesto da centrira, crnogorski reprezentativac je zakomplikovao situaciju i izgubio loptu.
5. minut - Prilika za crno-bele, Šaponjić je centrirao, a Grbić je nekako iz okreta, u skoku, pokušao da šutne, ali nije uspeo da udari kako treba...
3. minut - Na tribinama je mali broj ljudi, manje od 2.000 gledalaca.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online