Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.05.2015.
14:10
Tanjug A

Lalatović otvorio dušu za kraj i stavio tačku

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da pobedom nad Mladosti iz Lučana želi da završi sezonu u Super ligi, ali i da se na taj način oprosti od klupe crveno-belih.

Tanjug
Odlazi iz voljenog kluba: Nenad Lalatović

- Nadam se da ćemo pobedom završiti sezonu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer se oprašta Lazović. Mnogo je dao klubu i zaslužio je da ode u velikom stilu. Nezgodan protivnik nam dolazi i neće biti lako - rekao je Lalatović.

On je naglasio da ima velikih kadrovskih problema, pošto je na treningu imao na raspolaganju samo 12 fudbalera.

- Prvi put u istoriji Zvezde desio se ovakav slučaj. Za nas je bitna prva i poslednja utakmica i mora da se pobedi. Da bih sastavio trening, morali smo da se skinemo i mi iz stručnog štaba. Ipak, igrači koji budu istrčali na teren, daće sve od sebe - naveo je Lalatović..

Mladi stručnjak je poručio da mu je drago što je u jednoj anketi dobio podršku navijača da i naredne sezone ostane na klupi.

Ne dižimo ljude iz Partizana, ne priliči nam

Tanjug

O izjavi Ivice Tončeva da bi voleo da na klupu Zvezde dovede nekadašnje trenere Partizana Slavišu Jokanovića i Miroslava Đukića, Lalatović kaže:
- Ne priliči da dižemo ljude iz Partizana. Jokanović je odličan trener, ali trebalo bi hvaliti Muslina, Pižona Petrovića ili Šekularca. Ne bih hvalio trenera Partizana, već samo Zvezdine legende - rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, ekipa nije imala podršku čelinika kluba, kao u prvom delu sezone.- Navijači su videli nešto dobro što sam radio godinu dana i ispunio sam očekivanja da afirmišemo mlade. Zvezda mi nije usputna stanica, ovde sam jer volim klub - rekao je Lalatović.

- Oni su uvideli da su pogrešili što nisu imali sportskog direktora. Imao sam viziju da dovedemo Vladimira Matijaševića, koji bi bio spona između uprave i mene. Nisam bio bahat , nisam hteo Mesija, već Milijaša da zadržimo do zime, a Pečnika do leta. Hteo sam Čavrića, ali čelnici kluba procenili su da je bolje da ode u Genk - rekao je Lalatović i dodao da su ga posla koštale izjave da nije dovodio pojačanja.

Prema Lalatovićevim rečima, Zvezda ima lepu budućnost jer je afirmisala mnogo mladih igrača.

- To je jedan veliki korak da Zvezda izađe iz blata. Ukoliko klub hoće da proda mlade igrače, zaradiće, kao što sam već rekao, 10 miliona evra.

Mladi trener je istakao da bi u dresu Zvezde voleo da vidi Nikolu Stojiljkovića (Čukarički), Radeta Krunića (Borac), Bruna Matosa (Novi Pazar) i Mirka Ivanića (Vojvodina).

- Siguran sam da bi mogli da ih dovedemo, sa tim igračima Zvezda bi osvojila titulu - zaključio je Lalatović

Utakmica 30. kola između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online