Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.05.2015.
16:49
Vestionline - M. C. A

Borjan za Vestionline o bračnoj ponudi i pozivu Zvezde

Šest meseci u Nišu bilo je dovoljno da postane miljenik. Milan Borjan, doskorašnji golman Radničkog iz Niša završio je misiju u Konstantinovom gradu sa impresivnim brojkama. Za polusezonu je primio svega šest golova, od čega dva od strane saigrača i sačuvao "Real sa Nišave" u superligaškom društvu. Učinak za poštovanje, divljenje i razlog za interesovanje Crvene zvezde i brojnih inostranih klubova.

Tanjug/AP
Na ceni: Milan Borjan

Reprezentativcu Kanade nedavno je stigla i nesvakidašnja ponuda za ostanak u klubu. Ekonom Radničkog Srđan Mitić, oduševljen onim što je čuvar mreže uradio u nedavno okončanoj sezoni, ponudio je Borjanu ruku svoje ćerke i stan u Nišu kako bi ga privoleo da ostane.

- Borjanu sam dao porodičnu ponudu. Više od toga ne mogu da učinim za Radnički. Takvi majstori fudbala se ne mogu kontrolisati tako lako. Niš posle legendarnog Dragana Pantelića nije video takvo golmansko čudo. Želim mu svaku sreću i uspeh u karijeri i privatnom životu, šta god bude odlučio i gde god da nastavi da brani - istakao je ekonom Nišlija.

anjug/AP

PROFIL

Ime i prezime: Milan Borjan
Pozicija: Golman

Datum i mesto rođenja: 23.10.1987., Knin

Visina: 196 cm

Težina: 84 kg

Klubovi: Radnički (NB), Maunt Hamilton, Boka Juniors, Nacional Montevideo, River Plata, Kilmeš, Rad, SIvas, Vaslui, Ludogorec, Radnički Niš.

Reprezentacija Kanade: 23 utakmice  

Ipak, Borjan, koji ne krije da je uživao u Nišu, spušta loptu.

- Nije mi prijatno što se toliko piše o toj ponudi - u ozbiljnom tonu komentariše Borjan za Vestionline. - U pitanju je šala iz svlačionice. Ništa više. Zaista premalo za veliki publicitet. Uostalom, već imam devojku. Više bih želeo da istaknem da mi je u Nišu bilo prelepo.

Pouzdani čuvar mreže ne žuri sa odlukom vezanom za nastavak karijere.

- Ugovor mi je istekao i imam nekoliko ponuda, a na meni je da sve dobro razmotrim i "presečem". Želim da branim konstantno, zbog toga sam zimus došao u Radnički. Bilo bi dobro kada bih našao klub pre reprezentativnih obaveza sa selekcijom Kanade, koje me očekuju tokom juna i jula. Važno mi je da budem rasterećen na golu reprezentacije, jer igramo važne mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Sve češće se spekuliše da bi doskorašnja jedinica Radničkog mogla da zaduži opremu kluba iz Ljutice Bogdana, a Borjan potvrđuje da je bilo kontakta.

- Tačno je da je bilo razgovora sa gospodinom Zvezdanom Terzićem. Pričali smo. Zanimalo ga je kakvi su mi planovi, kako razmišljam... Prija mi interesovanje velikog kluba kao što je Crvena zvezda, ali voleo bih da ponovo odem u inostranstvo. To je moja želja, a i vreme mi je - istakao je Milan Borjan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online