Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.07.2015.
11:24 >> 22:23h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Švajni u Junajtedu, Ronaldo prihvatio ponudu "svetaca", Pandev kod Lazovića

Nastavljamo sa prelaznim rokom. Iz dana u dan fudbalska pijaca postaje sve interesantnija. Od zvučnih pojačanja i transfer "bombi" za sada samo reči. Ozbiljna ponuda za Nastasića, Begović "plavac"...

Tanjug/AP
Napušta Gelzenkirhen: Matija Nastasić

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.16 - Nemački "Bild" lansirao je večeras informaciju da se Bastijan Švajnštajger dogovorio sa Mančester Junajtedom i da će se ovoga leta preseliti na Old Traford za godišnju platu od 10.000.000 evra! Videćemo koliko je ovo tačno, ali vas podsećamo da je ranije ovaj list često bio u pravu. 

21.36 - Crnogorac Nemanja Nikolić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i OFK Beograda, promenio je klub u Belorusiji. Iskusni vezista je napustio Dinamo iz Minska i potpisao ugovor sa višestrukim šampionom te zemlje BATE Borisovim. 
21.24 - Srpski internacionalac Milan Milanović raskinuo je ugovor sa Palermom i postao je igrač Vićence, člana Serije B.
20.52 - Astori potpisao za Napoli! Doskorašnji defanzivac Rome stigao je na "San Paolo", a drugoligašu Kaljariju pripalo je obeštećenje od 5.000.000 evra.
20.15 - Aston Vila je obezbedila zamenu za Fabijana Delfa. Senegalac Idrisa Gaj (25) stigao je iz Lila za 12.500.000 evra.
19.02 - Jedan od najtraženijih slobodnih agenata Glen Džonson nalazi se u Stouku gde bi trebalo da prođe lekarske preglede i parafira ugovor sa "potersima". Podsetimo, i Vest Hem mu je ponudio ugovor pre nekoliko dana.
18.43 - Napad Verone sledeće sezone pojačaće Đanpaolo Pacini. Doskorašnji napadač Milana stigao je kao slobodan igrač da bude partner Luki Toniju, a potpisao je petogodišnji ugovor za platu od 1.000.000 evra po sezoni.
17.57 - Nova informacija oko Rahima Sterlinga. Predstavnici Mančester Sitija doputovali su u Liverpul kako bi tokom večeri utanačili 70.000.000 evra vredan transfer krilnog napadača među "građane". 

17.48 - Zvanično najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo dobio je unosnu ponudu PSŽ-a, koju je prihvatio, ali pod jednim uslovom, da u tom slučaju Zlatan Ibrahimović napusti klub.

17.18 - Pandev u Đenovi! Makedonac je stigao iz Galatasaraja kao slobodan igrač i nosiće broj 21 na dresu.
17.02 - Urugvajski Penjarol je potvrdio da je doveo Dijega Forlana! Legendarni golgeter je ponikao u redovima velikana iz Montevidea. U Penjarolu je sa 11 godina napravio prve fudbalske korake, ali nikada nije debitovao za prvi tim. Kao klinac je otišao prvo u Danubio, pa u Independijente iz kojeg je prešao u Mančester Junajted. Posle 24 godine, konačno će ostvariti san da opet obuče žuto-crni dres i da debituje za prvi tim Penjarola. 

16.32 - Aston Vila je ponudila 5.000.000 evra za švedskog defanzivca Aleksandra Miloševića iz Bešiktaša. Milošević bi došao kao zamena za Rona Vlara kojem je istekao ugovor. 

15.47 - Ništa od povratka u Sporting iz Lisabona, Emilijano Insua se seli u Štutgart! On je na lekarskim prgledima u Štutgartu sa kojim će potpisati ugovor na tri godine. Pored njega se najavljuje i dolazak odličnog meksičkog štopera Ektora Morena iz Espanjola što je najverovatnije uvod u prodaju Antonija Ridigera u Volfzburg. 
15.20 - Aleksandar Mitrović je na pragu Njukasla. Opširnije pročitajte OVDE.
13.26 - Francuski fudbaler i doskorašnji član Pari Sen Žermena Johan Kabaj, novi je član Kristal Palasa, potvrđeno je na sajtu engleskog kluba.Kabaj je sa Palasom potpisao trogodišnji ugovor vredan 10 miliona funti i ponovo će imati priliku da radi sa menadžerom Alanom Parđuom, sa kojim je tri godine sarađivao u Njukaslu.
13.13 - Jedna vest koja nema mnogo veza sa transferom, ali bi mnoge mogla da interesuje. Liverpul je posle 17 godina dobio novog kapitena. Traku Stivena Džerarda nasledio je Džordan Henderson. Ova odluka nije toliko neočekivana, s obzirom da je Henderson prošle sezone bio zamenik kapitena.
12.44 - Još jedna vest iz Madrida, ovoga puta iz suparničkog tabora. Strateg Atletika Dijego Simeone želi fudbalera Fiorentine Stefana Savića, prenosi "As". Pored Savića, na meti "jorgandžija" su još Antonio Ridiger iz Štutgarta i Ajmen Abdenur iz Monaka. Čolo bi, međutim, najviše voleo da vidi Savića u svom timu.
12.11 - Sve je bilo spremno da Iker Kasiljas napusti Real Madrid i preseli se u Porto, ali je negde "zaškripelo". Navodno je problem što je zatražio od "kraljevića" 5,5 miliona evra, što oni nisu mogli da garantuju da će isplatiti, te je iskusni golman odlučio da stopira transfer.

11.52 - Arda Turan predstavljen je u Barseloni. On se poklonio velikom broju navijača na "Kamp Nou" koji su došli da pozdrave novo pojačanje kluba.

 

 

11.24 - Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić preći će iz Mančester Sitija u Inter, prenose italijanski mediji. "Građani" i "nero-azuri" dogovorili su transfer vredan 20 miliona evra, a ofanzivac će potpisati četvorogodišnji ugovor. U poslednje dve sezone Jovetić je odigrao svega 39 mečeva i postigao 11 golova.

11.03 - Asmir Begović i Čelsi su se navodno dogovorili. "Plavci" su za bosanskog čuvara mreže izdvojili osam miliona funti i prosledili Marka van Ginkela na jednogodišnju pozajmicu...

10.52 - Juventus razmatra na temu defanzivca. Italijanski "Tutosport" piše da je torinski klub za srpskog reprezentativca ponudio Šalkeu 13 miliona evra. Kako se navodi, "Stara dama" želi da pojača, ali i podmladi poslednju liniju, a Nastasić je idealan zbog iskustva igranja u Seriji A (Fiorentina).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online