Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.08.2015.
09:02
Tanjug A

Kakva su očekivanja Milinkovića pred derbi u Novom Sadu?

Trener fudbalera Zoran Milinković rekao je da rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Vojvodine u derbiju petog kola Superlige, ali i pobedu koja bi ekipi dala dodatno samopozdanje pred duel sa BATE-om.

fkpartizan.rs
Idemo po novu pobedu: Zoran Milinković

- Prvo bih čestitao Vojvodini na odličnim igrama i rezultatima u Evropi. Ipak, i Partizan igra dobro ove sezone i svi su preduslovi da ćemo gledati sadržajan meč. Sa maksimalnim ambicijama putujemo u Novi Sad i pokušaćemo da osvojimo tri boda - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj. 

Milinković je izjavio da je Partizan trenutno u prednosti u odnosu na konkurente u borbi za titulu. 

- Tim koji bude najstabilniji osvajiće krunu. Mislim da određenu prednost u odnosu na druge ima Partizan. Međutim, sačekao bih sa prognozama, ima još dosta da se igra i videćemo šta će nam doneti plej-of. 

Milinković je dodao da veoma respektuje Vojvodinu, ekipu koju je u prošlosti vodio. 

- Skrenuo je pažnju na sebe Stanisaljević, od ranije znamo Ožegovića. Ivanić je odličan igrač i nastavlja u dobrom ritmu i ove dezone. Dobro ih poznajem, imaju dobar koncept i ekipa je napravljena sa idejom - ističe Milinković. 

Prema njegovim rečima odluka da se odloži meč protiv Rada je razumna. 

- Od kada smo počeli utakmice 15. jula igramo u ritmu sreda-subota. Imamo veliki fond igrača, ali će nam dobro doći nekoliko dana odmora pred evropski duel - naveo je šef struke crno-belih. 

Iskusni trener kazao je da je ekipa još uvek ne razmišlja da o utakmici protiv BATE-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona jer je fokusirana na duel sa Vojvodinom. 

- Svaka utakmica je važna, a naredna najbitnija za nas. Skoncentrisani smo na Vojvodinu i samo o njoj mislimo.Gledao sam utakmicu Dinamo - BATE, nije nas ništa iznenadilo, to je stil koji BATE poseduje. Sačekaću izveštaj mojih saradnika - zaključio je Milinković. 

Mladi prvotimac crno-belih Nemanja Petrović je rekao: 

- Imamo najbolji tim u ligi i svaki meč idemo na pobedu. Vojvodina će biti na krilima dobrih rezultata, očekujem lep ambijent - rekao je Petrović. 

Utakmica petog kola Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak od 20 sati na stadionu Karađorđe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online