Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.08.2015.
08:33
Tanjug A

Očekivanja Božovića pred derbi sa "brđanima"

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da očekuje sve bolje partije njegovog tima i pobedu nad Čukaričkim u petom kolu Superlige Srbije.

FK Crvena zvezda
Lakše se diše: Miodrag Grof Božović, trener Crvene zvezde

- Mislim da za protivnika imamo jednu od najboljih ekipa u ligi, neće nam biti lako, ali se nadamo da ćemo pred svojom fenomenalnom publikom uspeti da pobedimo. Oni su ekipa koja igra dobro na Marakani, osvojili su Kup, igrali nerešeno sa nama. Nezasluženo su ispali od Gabale u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali ja se nadam da ćemo uspeti da pobedimo - rekao je trener Božović konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić. 

On je istakao da ekipa Čukaričkog igra na kontra napade, ali da se neće prilagođavati njihovoj igri. 

Grujić: Bolje raspoloženje posle pobede na Vračaru

Marko Grujić poručio je da njegov tim očekuje veoma težak duel, ali da ekipa ulazi u meč u znatno boljem raspoloženju posle pobede nad Voždovcem.
- Zvezda uvek pred svojim navijčima ide na pobedu. Ulazimo sa boljim raspoloženjem i nadamo se trijumfu. Pokušaću da pomognem ekipi da ostvaruje što bolje rezultate - istakao je Grujić.

- Mnogo je lakše braniti se, pa napadati iz kontre, kao što radi većina ekipa u našoj ligi. Nismo zadovoljni odbranom, ali problem je u čitavoj ekipi jer na terenu svi igramo u oba pravca. Ne možemo krivicu tražiti samo u igračima zadnje linijen - rekao je strateg crveno-belih. 

Božović je istakao da je jedan od nosilaca igre Čukaričkog Igor Matić, ali da ako žele da idu ka titulu moraju da se nose sa najtežim izazovima. 

- Matić je jedan od najboljih veznih igrača u ligi, Pavlović je dao četiri gola do sada i to je najjači deo njihove ekipe. Ali ako želimo da idemo ka tituli moramo da ispravljamo stvari u svojoj igri.  Ne gledamo druge i nećemo se prilagođavati igri Čukaričkog. 

On je istakao da Jović i Vijera predstavljaju dobar napadački tandem, ali da mladi napadač ne može adekvatno da odogovori igri na boku. 

-  Kada želimo ofanzivniji sastav onda Jović i Vijera mogu dobro da sarađuju, ali problem Jovića je kada igra po strani jer ne može da da pun doprinos. Razmišljali smo da Vijeru stavimo po krilu, ali ni on nije sto posto spreman, jer od utakmice sa OFK Beogradom vuče povredu i primio je injekciju pre Voždovca. 

Strateg Zvezde je najavio da će zbog povrede sutrašnji duel propustitili Bruno Matos, kao i da se Rendulić još uvek nije oporavio od povrede. Božović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog potpisa Srđan Plavšića i najavio je da se i narednim danima očekuje da dolazak Mičela Donalda. 

- Plavšić je veoma talentovan, može da igra po krilu i ne bi ga dovodilo da ne mislimo da je adekvatno pojačanje. Donald bi trebalo uskoro da potpiše - zaključio je Božović.
  
Meč petog kola Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog na programu je u sredu od 19 sati na stadionu Rajko Mitić. 

Milojević: Znamo ko je Crvena zvezda, ali...

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević izjavio je da njegov tim očekuje težak zadatak u duelu protiv Crvene zvezde u petom kolu Superlige i poručio da veoma ceni sastav crveno-belih.
- Igramo protiv kandidata za titulu i svi dobro znaju ko je Crvena zvezda. U poslednje vreme su u nekim svojim problemima, ali je činjenica da imaju kvalitetne igrače, dobre pojedince, a stigla su i adekvatna strana pojačanja. Pobedili su u prošlom kolu i sigurno da kroz utakmice dižu formu. Za nas je svaki meč bitan i sa takvom filozofijom igramo već neko vreme. Posebno me raduje, verovatno kao i moje igrače, što će biti prelep ambijent jer se očekuje oko 20.000 ljudi - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu na Banovom brdu.
Prema njegovim rečima fudbaleri Zvezde želeće da se revanširaju Čukaričkom za poraz i remi u prošloj sezoni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online