Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.08.2015.
20:22
Vestionline A

Grof se izvinio, Donald ovo ne pamti

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, bio je zadovoljan ostvarenom pobedom na jugu Srbije.

crvenazvezdafk.com
Položio ispit: Mičel Donald

On je istakao i da je zadovoljan partijom Mičela Donalda.

- Znali smo da nam neće biti lako, i znali smo i odakle nam preti najveća opasnost. Bilo je neiskorišćenih šansi, i sami smo sebi otežali posao jer nismo na vreme dali gol. Ali, to je fudbal. Kasnije nam je bilo teško i da stvorimo šansu i da ih načnemo, ali mislim da smo zaslužili da pobedimo jer smo bili bolji, i čestitam mojim igračima. Mislim, takođe, da je Donald odigrao izvanredno - rekao je Božović, koji je iskoristio priliku i da se izvini.

- Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao, i izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici je bila fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde.

Mičel Donald je zabeležio svojih prvih 90 minuta u crveno-belom dresu i, utisak je, pokazao je da će biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu.

- Veoma sam zadovoljan svojom današnjom igrom, s obzirom da mi je ovo bila prva utakmica za Zvezdu posle samo jednog odrađenog treninga. Ipak, prvi utisak za mene su navijači, i ne pamtim da sam skoro igrao u ovakvoj atmosferi. Dao sam sve od sebe, kao i čitava ekipa, i mislim da smo zasluženo pobedili - prve su impresije Donalda.

Katai: Ovo je pobeda za Marka

Ofanzivni vezista crveno-belih pobedu na jugu Srbije posvetio je odlazećem portparolu Crvene zvezde Marku Nikolovskom.


- Ovo je pobeda za Marka, pošto mu je ovo poslednji dan na poslu - rekao je Katai pre no što je prokomentarisao samu utakmicu.
- Sada nam je sigurno lakše, ostvarili smo treću pobedu u nizu. Imamo pet bodova više u odnosu na Partizan mada oni imaju meć manjje. Imamo i sedam dana da se spremimo za Javor, a biće to isto tako važan meč koji može da nas odvede na čelo tabele. Drago mi je zbog pobede, a moj gol nije važan - skromno je rekao Katai.

On očekuje da će ekipa tek pokazati šta može, i raduje se danima koje predstoje.

- U prvom poluvremenu smo se dosta trošili, međutim, nismo uspeli da postignemo pogodak. U nastavku je sve došlo na svoje mesto. U narednim danima čeka me dodatno upoznavanje sa saigračima i ekipom, ali ono što sam danas video me je više nego zadovoljilo. U Zvezdu sam došao da bih osvajao trofeje, i nadam se da ćemo u tome uspeti - rekao je Donald.

Na pitanje da li se uplašio puta u Surdulicu što je bila aluzija na monolog Mioraga Božoviča.

- Nisam, to je bila šala... Dobro možda sam se malo uplašio - sa osmehom na licu našalio se Donald.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online