Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.09.2015.
12:55
Tanjug A

Šta kaže Milinković pred Alkmar?

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je da očekuje da će se tim izdignuti posle poraza u večitom derbiju i trijumfovati nad AZ Alkmarom na startu Lige Evrope.

Tanjug
Kreće evro avantura: Zoran Milinković, trener Partizana

- Za ovu generaciju Partizana naredni meč je veliki izazov. Respektujemo AZ Alkmar, dosta su promenili tim u odnosu na prošlu sezonu, ali imaće šta da pokažu. Igraju tipičan holandski fudbal, ofanzivno i neće biti lako. Očekujem reakciju mojih igrača, da pokažu da nisu zaboravili da igraju fudbal i da uz dobru igru nadvise protivnika - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj. 

On je poručio da očekuje zanimljivu i neizvesnu utakmicu protiv AZ Alkmara. 

- Očekuje nas otvoren meč. Pokušaćemo da prevaziđemo probleme u defanzivi. Svi igrači su spremni i oporavljeni Fabrisio biće u sastavu. 

Jevtović: Na pobedu

Prvotimac crno-belih Marko Jevtović ističe da očekuje pobedu nad holandskim predstavnikomz
    "Svesni smo da nas očekuje težak meč. AZ je malo lošije ušao u sezonu, ali znamo da su kvalitetan rival. Dobra igra bi nam pomogla kako bi prevazišli nešto lošije rezultate - poručuje visoki vezista.

Milinković je dodao da je ekipi teško pao poraz minulog vikenda od Crvene zvezde, ali da je atmosfera i dalje na nivou. 

- Mi koji smo odrasli ovde znamo šta znači derbi. Momci su svesni situacije, ali ona se prevazilazi mukotrpnim radom i u mečevima koji dolaze. Ne mogu da kažem da je ista atmosfera, jer nije isto kada se pobeđuje ili gubi, ali je dobra. Ima puno da se igra, a neki već misle da je prvenstvo gotovo. To su isti igrači koji su eliminisali Steauu, ostvarili važnu dobit za klub i bez obzira ko šta priča verujem u tim i njegov potencijal - rekao je Milinković i dodao da je pogrešio prilikom promene formacije u večitom derbiju. 

- Očekivao sam da ćemo da ih iznenadimo, ali moja procena nije bila dobra - priznao je iskusni stručnjak. 

Na pitanje kako se trener crno-belih nosi sa pritiskom jer se pričao o njegovoj smeni, Milinković je odgovorio.

- Izdržaću. Fokusiran sam na to što radim i ne bih išao van terena  Do mene dolaze neprijatni momenti, ali moram da ih prevaziđem. 

Milinković je ostao bez pomoćnika u stručnom štabu Ilije Stolice. 

- Zahvalio bih se Stolici i poželeo mu puno uspeha u karijeri. Ne bih želeo da duže širim priču zašto je otišao, pravi sagovornik je Ilija - zaključio je Milinković. 

Utakmica prvog kola L grupe Lige Evrope između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online