Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.09.2015.
18:30 >> 20:45h
Tanjug A

PL: Tužne "svrake", Vest Hem slavio na "Etihadu"

Fudbaleri Votforda, Vest Bromič Albiona i Bornmuta zabeležili su pobede u šestom kolu engleske Premijer lige.

Reuters
Tim Krul nije sačuvao Njukasl od poraza

Možda i najveće iznenađenje kola priredili su fudbaleri Votforda koji su na "Sent Džejms Parku" savladali domaći Njukasl (2:1) golovima Odiona Igala.

U timu Njukasla nije bilo srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona dobijenog protiv Arsenala.

Bornmut je pogocima Kaluma Vilsona i Meta Ričija rano rešio pitanje pobednika protiv Sanderlenda, koji je od 74. minuta igrao sa igračem manje isključenja Jonasa Kabula.

Važnu pobedu izvojevala je ekipa VBA koja je u gostima slavila protiv Aston Vile, a jedini gol na meču delo je Saida Berahina u 39. minutu.

Pobednika nije bilo u mečevima Stouk - Lester (2:2) i Svonsi-Everton (0:0).

Fudbaleri Lestera su uspeli da ostvare remi i pored toga što su imali dva gola zaostatka posle 20. minuta. Napadač "lisica" Rijad Marez postigao je šesti gol i osamostalio se na čelu liste strelaca Premijer lige. 

Fudbaleri Vest Hema nastavili su novo iznenađenje ove sezone pošto su u gostima savladali ekipu Mančester Sitija rezultatom 2:1 (2:1) u 6. kolu engleske Premijer lige.

Ekipa Slavena Bilića je posle pobeda u gostima nad Arsenalom (2:1) i Liverpulom (3:0) ostvarila trijumf protiv još jednog velikana i naneli prvi poraz Sitiju ove sezone u Premijer ligi, ali su "građani" primili i prve golove u šampionatu.

Londonski tim je na sjajan način otvorio susret pošto je Viktor Mozes sjajnim šutem sa oko 20 metara, savladao DŽoa Harta. Bio je to drugi pogodak za Mozesa u ovom šampionatu, a "čekićari" se nisu zaustavili na ovom golu, te su posle pola sata igre preko Dijafre Sakoa duplirali vođstvo.

Sako se najbolje snašsao nakon kornera gostiju i iskoristio nepažnju defanzivaca Sitija.

Fudbaleri Sitija su se vratili u meč debitantskim golom Kevin de Brujnea u finišu prvog dela meča. Belgijanac je sjajno šutirao i savladao na ovom meču odličnog Adrijana.

U nastavku susreta Siti je svim silama pokušavao da stigne do izjednačenja, ali u nekoliko navrata izgledne šanse promašsio je Jaja Ture. Vest Hem je do kraja ipak uspeo da izdrži nalete domaćina i dođe do velike pobede nad viceprvakom Engleske i drugog mesta na tabeli.

Za tim Mančester Sitija do 85. minuta igrao je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Rezultati i strelci šestog kola Premijer lige:
Čelsi - Arsenal 2:0 (Zuma 53, Azar 90+1)
Aston Vila - VBA 0:1 (Berahino 39)
Bornmut - Sanderlend 2:0 (Vilson 4, Riči 9)
Njukasl  -Votford 1:2 (Janmat 62. - Igalo 10, 28)
Stouk - Lester 2:2 (Krkić 13, Valters 20. - Marez 51. penal, Vardi 69)
Svonsi - Everton 0:0
Mančester Siti - Vest Hem 1:2 (De Brujne 45. - Mozes 6, Sako 31)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online