Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.12.2015.
17:26 >> 19:09h
Vestionline A

Šamarčina Zvezdi, Borac "petardirao" crveno-bele

Borac iz Čačka demolirao je Crvenu zvezdu 5:1 (3:0) na stadionu "Rajko Mitić" i zasluženo otišao u četvrtfinale Kupa Srbije.

crvenazvezdafk.com
Postigao utešni pogodak: Luka Jović

CRVENA ZVEZDA – BORAC 1:5
(Jović 54 - Zorić 19, 45, 59 Vujaklija 35, Jevtović 75)

Borac igra paklen fudbal! Ako Čačani to nisu dokazali u šampionatu, gde zauzimaju visoku treću poziciju, demonstrirali su u osmini finala Kupa Srbije i to na najvećem srpskom stadionu, ubedljivim trijumfom nad liderom Super lige.

Junak utakmice bio je trostruki strelac i dvostruki asistent Darko Zorić. Po gol su postigli Vujaklija i Jevtović, dok je najbolji strelac Čačana i dva puta na tacni poslužio Zorića. Ne treba zaboraviti ni golmana Bajića koji je nekoliko putta fenomenalno intervenisao, jednom kada je Zvezda bila u situaciji da se vrati u igru.

Strelac prvog gola za Borac u 19. minutu bio je Zorić, posle asistencije Jeftovića. Ako je verovati arbitrima, nije bilo ofsajda, Jevtović pobegao odbrani Zvezde, ubacio loptu u šesnaesterac i Zorić je lako prosledio u praznu mrežu.

Kod drugog pogotka Darko Zorić je bio asistent, a Srđan Vujaklija pogodio mrežu crveno-belih u 36. minutu. Nimalo prijatna situacija za lidera.

Zvezda je bila u ozbiljnim problemima! Opet kontra, sjajno izbegnuta ofsajd zamka, Knežević se spetljao, ali je Vujaklija uklizao i proigrao Zorića koji je postigao svoj drugi pogodak - 3:0.

Zvezda se vratila u igru u 55. minutu! Ibanjez je centrirao, a Luka Jović bio na pravom mestu i glavom pogodio za 1:3.

U 59. minutu Zorić je ponovo strelac, a Vujaklija asistent. Borac zaista blista i potpuno zasluženo vodi, kontre Čačana su ubitačne, odavno ovako nešto nije viđeno na našim terenima.

Čačani vode 5:1! Jevtović! Minut je 75. Neviđena bruka na najvećem srpskom stadionu. Darko Zorić igra utakmicu života, namestio je pogodak Jevtoviću.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Luković, Mbođ, Ibanjez, Donald, Jovanović, Ristić, Plavšić, Srnić, Jović.

BORAC: Bajić, Tanasin, Živković, Miletić, Jablan, Jovančić, Mićić, Jevtović, Zorić, Knežević, Vujaklija.

U prvim mečevima dana, odigranim malo posle podneva, plasman među osam najboljih ostvarili su Partizan, OFK Beograd, subotički Spartak, Jagodina i Vojvodina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online