Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.06.2010.
11:11
Vestionline A

Antić: Zadovoljan sam, bićemo pravi na SP!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić zadovoljan je kako su njegovi puleni odigrali pripremni meč sa Poljacima po veoma teškim uslovima Kufštajnu, kao i celokupnim pripremama odrađenim u Austriji.

"Orlovi " protiv Poljaka nisu primili gol, ali ga nisu ni dali (0:0). Činjenica da je ekipa, koja je u sredu bila kompletna za razliku od prethodnog duela sa Novim Zelandom (0:1) bila bolji i opasniji protivnik pozitivan je znak za Antića.

"Zadovoljan sam, pogotovo zbog toga što nismo baš dobro otvorili utakmicu. Igrali smo protiv ozbiljne reprezentacije koja zna kako da prenese loptu i ugrozi protivnički gol. Na kraju sam zadovoljan, pre svega ponašanjem naših reprezentativaca", rekao je Antić.

Srbija će poslednji meč pred odlazak u Južnu Afriku odigrati u subotu na stadionu Partizana protiv Kameruna.

"Verujem da ćemo u Beogradu imati daleko bolje uslove za igru i da ćemo ispraviti određene propuste u igri koji su uočeni protiv Poljske. Imali smo par lepih akcija i verujem da će to izgledati još bolje kada budemo svežiji", dodao je Antić.

Selektor je izjavio da je zadovoljan dosadašnjim delom priprema i sumirao je prethodnih 10 dana priprema u austrijskom Leogangu.

"Plan je bio, ponoviću to, da budemo pravi kada je najpotrebnije. Imali smo dve faze priprema, dve utakmice, rasporedili smo vreme i opterećenje među igračima.

Ostaje nam do puta u Južnu Afriku da se odužimo navijačima za poverenje i podršku koju su nam pružili u kvalifikacijama, a koja je imala ogroman značaj za naš plasman na SP", rekao je selektor Srbije i dodao:

"Imali smo testove protiv dve potpuno različite ekipe. Kao treneru ne prija mi činjenica da u dve utakmice nismo postigli gol. Imali smo neke situacije iz kojih je bilo teže promašiti nego postići gol. Sigurno je da nećemo ući u opsesiju zbog toga. Igrači će do starta Mundijala sigurno naći mirnoću koja im je potrebna za pravu reakciju u završnici. Raduje me da se nisu ponovile greške koje smo igračima ukazali tokom analize meča protiv Novog Zelanda", dodao je selektor "orlova.

Reprezentativci Srbije doputovali su tokom popodneva u Srbiju. Naša selekcija odradiće nekoliko treninga do meča sa Kamerunom, koji je zakazan za subotu od 20,30 časova u Beogradu.

Srbija će na SP u Južnoj Africi igrati u grupi D sa Nemačkom, Ganom i Australijom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online