Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.06.2016.
17:49 >> 21:48h
Vestionline A

Česima bod: "Kockasti" poklekli, hrvatski huligani divljali

U prvom meču drugog kola D grupe na EP u Francuskoj, Češka i Hrvatska su osvojili po bod - 2:2. Dešavanja na terenu ostala u senci huliganskog ispada navijača "kockastih", koji su u finišu prekinuli meč kod vođstva Hrvata 2:1. Na potezu je UEFA koja bi trebalo drakonski da kazni Hrvate.

Reuters
UEFA, reaguj: Hrvatski navijači prekinuli meč na skoro 10 minuta protiv Češke u Sent Etjenu

Imali su izabranici Anta Čačića pobedu u džepu. Bili su boilji rival tokom većeg dela meča, imali veliko vođstvo 2:0 golovima Perišića i Rakitića. Pogodak Škode u 76. minutu malo je zakomplikovao situaciju, ali je Rakitića i drugove najviše pogodio novi, po ko zna koji put, huliganski ispad navijača.

Sa desetinama bakljama i topovskim udarima, prekinuli su meč u 84. minutu. Prekid je trajao 6 do 7 minuta, a posle toga, na terenu je postojalo samo jedan tim - Češka.

Napadali su Česi, I u trećem minutu sudijske nadoklande, posle igranja rukom Vide, Necid je doneo bod Češkoj, prvi na šampionatu, i zadržavanje šanse da se nađe u osmini finala EP.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+10. minut - Kraj utakmice, po bod za obe selekcije. Česi su ostali u životu - 2:2.

90+3. minut - Penal za Češku. Vida je igrao rukom. GOOL, Česi su izjednačili sa bele tačke. Necid je bio precizan. Ovo je najefikasniji meč na šampionatu.

90. minut - Posle 6-7 minuta, meč je nastavljen. Hrvate sigurno čeka drastična kazna od UEFA.
84. minut - Prekid u Sent Etjenu. Hrvatski navijači su upalili baklje i bacali topovske udare na teren! Pitanje je da li će meč da se nastavi? Fudbaleri pokušavaju da smire navijače. Prekid traje već 5 minuta.
80. minut - Brozović je imao odličnu priliku, ali je njegov šut izblokiran.

76. minut - GOOOL, Česi postižu prvi gol na šampionatu. Strelac je Milan Škoda. Nada za Čehe. Sjajan udarac glavom sa 12-13 metara, Subašić je prvi put na EP vadio loptu uiz mreže.

72. minut - Hrvati rutinski čuvaju stečeno vođstvio. Česi bezopasni.
61. minut - Čačić izvodi iz igre Modrića, da ga sačuva za naredne mečeve. Kovačić je zamenio najboljeg igrača "kockastih".

59. minut - GOOOL, Ivan Rakitić je pobvećao prednost Hrvatske. Vezista Barse je izašao sam ispred Čeha i lako ga matirao. Hrvatska na pragu osmine finala. Asistent je bio Marselo Brozović.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.
45+1. minut - Hrvatska je na odmor otišla sa golom prednosti.

37. minut - GOOOL, Ivna Perišić dovodi Hrvatsku u vođstvo. Napadač Intera je oduzeo loptu Česima i sa ivice šesnaesterca matirao odličnog Čeha. Zasluženo vođstvo Hrvata, bolji rival su bili u prvom poluvremenu.

21. minut - Hrvati opasni iz kontre, ali Čeh je i dalje nesavladan.
7. minut - Ofanzivna igra oba tima, ali nema prilika ispred Čeha i Subašića.
1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI

ČEŠKA: Čeh, Kaderabek, Hubnik, Sivok, Limberski, Plašil, Darida, Skalak, Krajči, Rosicki, Lafata.

HRVATSKA: Subašić, Srna, Vida, Ćorluka, Strinić, Badelj, Modrić, Rakitić, Brozović, Mandžukić, Perišić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online