Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2017.
13:03
Tanjug, Vestionline A

Vojvodina počela pripreme, menadžeri dolaze u klub!

Pripreme su počeli i fudbaleri Vojvodine sa novim trenerom Draganom Ivanovićem, a na prozivku u Sportskom centru "Vujadin Boškov" došlo je 36 igrača.

Tanjug
Velike ambicije: Paločević između Ostojića i Evertona iz Partizana

U odnosu na prvi deo sezone u novosadskom timu nisu više Nikola Ašćerić (otišao u japansku Tokušimu) i Dušan Mićić, dok još uvek nisu stigla pojačanja. Novi predsednik Vojvodine Dušan Mijić pozdravio je ekipu ispred rukovodstva kluba i poželeo joj uspešno proleće.

- Potrebna nam je maksimalna koncentracija, jer i sami znate kako je bilo prošle godine, kada klub nije mogao da vas isprati. Svoj deo posla ste odradili i stalno ste bili pri vrhu tabele, a mi smo došli da pokušamo da vas ispratimo u tome. To što ste uradili na terenu je za svaku pohvalu i morate da nastavite - rekao je Mijić okupljenim fudbalerima.

On je savetovao igrače da ne upadaju u razne zamke menadžera, već da razmišljaju samo o Vojvodini.

- Ne opterećujte se ni menadžerima, ni navijačima, već samo radom, treningom i onim što pred vas postavi novi šef struke. Želim vam mnogo sreće, uspeha, zdravlja i što manje povreda - poručio je prvi čovek Vojvodine.

Predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković istakao je da klub neće praviti nikakve smetnje fudbalerima ukoliko stigne ponuda.

- Preuzeli smo nezahvalnu ulogu i susreli smo se sa dosta problema. U prethodnim danima, neki od vas su tražili ispisne papire, a i razni menadžeri su se pojavljivali u klubu. Polako sa tim, svako ko nađe klub koji je u boljoj situaciji od Vojvodine, može da dođe na razgovor. Ne nasedajte na provokacije i priče menadžera koji obećavaju kule i gradove - rekao je Vuković i dodao da mu je želja da do kraja januara isplate sve zaostale plate, među kojima ima igrača kojima se duguje sedam plata.

Trener Vojvodine Dragan Ivanović navodi da je cilj da njegov tim igra dopadljiv fudbal, kao u prvom delu sezone, i pokuša da osvoji Kup Srbije.

- Vojvodina je u poslednje dve godine napravila pauzu po pitanju afirmacije igrača iz sopstvenog pogona, a želja da se to promeni je jedan od razloga zbog kojih sam prihvatio da budem trener. Ove sezone smo praktično već osigurali plej-of, ali do tada ćemo dobrom igrom pokušati da ostvarimo pobedu na svih preostalih devet utakmica - zaključio je Ivanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online