Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.06.2017.
00:26
M. Topalović - Vesti A

Krunića želi Fiorentina

Fleš iz Serije A

facebook.com
OPRAVDANI KOMPLIMENTI: Rade Krunić

Portal "fiorentinanews.com" napravio je listu od deset igrača, koji su sa svojim timovima ispali u niži rang, a mogli bi da budu pojačanja za "violu u narednoj sezoni. Među njima je i reprezentativac BiH, Rade Krunić, bivši igrač Borca i Donjeg Srema iz Pećinaca.

Fiorentina je 2012. godine iskoristila ispadanje Vilareala u niži rang i dovela Borhu Valera i Gonzala Rodrigeza, što je bio pun pogodak, a smatra da se ponovo može da napravi sličan posao.

Među deset fudbalera nalazi se i Krunić, koji je sa Empolijem ispao u Seriju B.

“Definitivno jedna od retkih svetlih tačaka ove sezone u Empoliju. Veznista velikog kvaliteta i mobilnosti. Krunić ima sve što treba modernom vezisti. Snažan je, ima dobru tehniku, odličan šut. Spreman je da napravi naredni korak”, stoji u opisu Srbina iz Foče. 

Milan se uključio u trku za Seltikovog dragulja

Iako bi trebao da dođe Alvaro Morata, u Milanu su u pregovorima s još jednim napadačem. Musa Dembele je 20-godišnji napadač koji je u debitanskoj sezoni u dresu Seltika postigao 32 pogotka i odmah su mu, s razlogom, prognozirali veliku karijeru. Čelzi i Borusija Dortmund su među prvima izrazili želju da talentovanog klinca dovedu u svoje redove, a sada je "Sky Sports News" objavio da je Milan ušao u pregovore s igračem.

Pokušaće "rossoneri" da otkupe ugovor, mada im se ne dopada to što Seltik svog dragulja ceni oko 30 miliona funti. Prethodno je Seltik doveo Dembelea za 500.000 funti iz Fulama.

Dembele je igrao u svim omladinskim selekcijama Francuske, a ponikao je u PSŽ, mada je u Fulamu prvi put zaigrao na višem nivou.

Jasna poruka Romi: Platite ili odustanite

Odlaskom Lučana Spaletija mesto trenera u ekipi Rome je ostalo upražnjeno. Mnoga imena su se povezivala s preuzimanjem trenerskog posla u rimskom timu, a prvi izbor rukovodstva "vučice" je trener Sasuola Eusebio Di Frančeso.

Ipak, Roma ne želi da plati odštetu za trenera. Sasuolo traži tri miliona evra da bi ga oslobodio ougovora, ali tim s Olimpika se teško odriče novca.

Direktor kluba iz Ređio Emilije Đovani Karnevali je izjavio.

"Njegov ugovor je sasvim jasan. Postoji klauzula i to oni moraju da ispoštuju. U protivnom, ako ne plate, on će ostati kod nas", rekao je Karnevali.

Di Frančesko je nekadašnji igrač Rome se kojom je 1999. godine osvojio titulu. Trener Sasuola je prethodnih pet godina, ali je izvesno da će u narednoj sezoni voditi Romu. 

"Vučica" traži neverovatan novac za Salaha

Egipatski fudbaler Mohamed Salah dogovorio je uslove oko prelaska u redove Liverpula, ali za sada transfer koči Roma.

Egipćanin, koji je protekle sezone briljirao u Seriji A, već je dogovorio platu s engleskim velikanom, ali Roma želi mnogo više novca nego što Liverpul nudi. Ponuda "redsa" od 34 miliona evra već je ranije odbijena. Rimski tim  traži minimalno 45 miliona uz dodatne bonuse za golove i utakmice.

Međutim, očekuje se da će dogovor biti postignut u narednim danima. Salah će kako stvari stoje ponovo zaigrati u Premijeršipu, gde je ranije igrao za Ćelzi. Aktuelni ugovor Egipćanina s Romom veže do juna 2019. godine, a u protekloj sezoni on je na 41 utakmici postigao 19 golova, uz 15 asistencija. Pored Rome i Čelzija nosio je i dres Fiorentine i Bazela.

Ukoliko Salah ode "vučica" će pokušati da dovede 25-godišnjeg igrača moskovskog Spartaka, Kvinsija Promesa. On je ove sezone odigrao 26 utakmica za šampionski tim. Uz 12 golova dodao je 10 asistencija. Promes je u Spartak stigao 2014. godije iz Tventea za 11,5 miliona evra.
 



 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online