Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 27.08.2017.
06:48
Vestionline A

Ovo su mogući sastavi za 155. "večiti derbi"

Prvi put od obnavljanja samostalnosti Srbije “večiti derbi” biće ujedno i duel timova koji i dalje imaju obaveze u evropskim takmičenjima pa je i zbog toga njihov međusobni meč malo pao u drugi plan pošto su pre samo dva dana Crvena zvezda i Partizan uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope.

EPA/Koca Sulejmanovic
Đurđević će u nedelju verovatno poslednji put igrati za Partizan

Domaćin 155. “večitog derbija” je Crvena zvezda, a početak duela 7. kola Superlige zakazan je za 19.00 sati. Ono što je poznato je da će tribine verovatno biti dobro popunjene i da će pravdu deliti Danilo Grujić.

Ono što samo možemo samo da nagađamo su sastavi timova koje će od prvog minuta na teren poslati treneri Vladan Milojević i Miroslav Đukić. Da može trener Crvene zvezde bi verovatno izveo isti tim koji je pobedio Krasnodar na “Marakani”, ali problem predstavljaju povrede pojedinih igrača, pre svega Rodića kog sigurno neće biti u ekipi i Milića koji je diskutabilan.

Mesto na golu rezervisano je za Borjana, a dvojica sigurnih u odbrani su Stojković i Savić na desnoj strani. Leva strana je potpuno neizvesna pošto je Frimpong odlično odigrao protiv Rusa, ali je verovatnije da će se na to mesto vratiti Le Talek, a pored njega na levom boku će verovatno igrati Marko Gobeljić iako mu to nije primarna pozicija.

Na zadnjem veznom siguran je Mičel Donald, a u zavisnosti od formacije za koju se odluči Milojević u sredini terena pored Kange mogli bi da budu još Radonjić i Srnić gotovo izvesno, a pitanje je da li će debitovati Krstičić ili će poverenje ponovo dobiti roviti Milić koji je odigrao vrlo dobro u četvrtak. Ričmond Boaći ima rezervisano mesto u špicu, iako je u prethondom delu sezone u domaćem prvenstvu prednost dobijao Aleksandar Pešić. S obzirom da je Milojević u svim dosadašnjim važnim mečevima izvlačio nekog “keca iz rukava” ne bi bilo iznenađenje da je spremio nešto novo za duel sa Partizanom.

Za razliku od crveno-belih Partizan nema problema sa novim povredama (ranije povređeni su Kosović i Stevanović) pa bi bilo potpuno očekivano da Đukić na duel večitom rivalu izvede isti tim koji je deklasirao Videoton u Felčutu.

Od povratka u Humsku Vladimir Stojković je prezeo “jedinicu”, a ispred njega u odbrani trebalo bi da se nađu kapiten Vulićević, dvojica Nemanja istog prezimena Miletić, kao i iskusni Bojan Ostojić.

Janković, Everton, Radin i Suma bi trebalo da budu u manevru, a za golovo će biti zaduženi Tavamba i Đurđević, kom će meč protiv Zvezde verovatno biti poslednji u crno-belom dresu (makar u ovom mandatu).

Za razliku od ostalih timova koji su već odigrali po sedam utakmica Crvena zvezda i Partizan imaju samo po pet utakmica na svom kontu. Crveno-beli su trijumfovali u svih pet, a crno-beli su poraženi u duelu sa Voždovcem pa imaju tri boda manje.

Crvena zvezda - Partizan (19.00)  

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Danilo Grujić  

Crvena zvezda (4-1-4-1): Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Donald - Milić, Srnić, Radonjić, Kanga - Boaći.  

Partizan (4-4-2): Stojković - Vulićević, N.B. Miletić, Ostojić, N. G. Miletić - Janković, Everton, Radin, Suma - Tavamba, Đurđević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online