Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 28.11.2017.
14:07
Tanjug, Vestionline A

Đukić: Ronaldo i Mesi ne moraju da trče, a Suma mora

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da će učiniti sve da se ekipa na "krovu" revanšira Voždovcu za jedini poraz u domaćem šampionatu.

M. Todorović - Vesti
Prilika za revanš: Miroslav Đukić

- Očekuje nas jak rival od koga smo izgubili u prvom delu. Sve ćemo učinati da im se revanširamo na njihovom stadionu. Za ovu utakmicu ne računamo na Vulićevića i Jankovića, dok se u sastav vraćaju Jevtović, Miletić i Ožegović. Moramo da izjednačimo intezitet sa njima jer igraju napadački, svesni smo da igramo protiv dobrog protivnika. Voždovac je u grupi ekipa koje su odlične i nema opuštanja protiv njih - rekao je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik u Zemunu.

On je dodao da su danas njegovi fudbaleri obavili trening na veštačkoj travi, ali da ne mogu brzo da se prilagode na podlogu koja ih očekuje na Voždovcu.

- Težak zadatak nas čeka, Voždovac traži posed lopte i moramo da im odgovorino istom merom. Ko bude intezivniji taj će da pobedi - izjavio je Đukić i dodao da je Janković dodao udarac u kuk i neizvesno je kad će se oporaviti.

Pričao je i o eventualnom odlasku golmana Vladimira Stojkovića na zimu.

- Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojketu da ostane. Sve ćemo učinati da ostane, ali videćemo koliko će to biti realno.

Đukić je prokomentarisao i "rat" saopštenjima između Partizana i Crvene zvezde i da borba van terena nikome ne donosi ništa dobro.

- Moramo se boriti da se što manje diskutuje, a što više priča na terenu što bi doprinelo poboljšanju srpskog fudbala. Pustimo sudije da rade slobodno i kako treba. Trebalo bi da stvorimo mehanizame za to, ali bez toga nema boljitaka u srpskom fudbalu. Treba dozvoliti da se rasplamsa borba na terenu, a ne van njega.

Đukić je analizirao i slaba izdanja najskupljeg pojačanja u istoriji kluba Sejduba Sume i zbog čega je protiv Spartaka zamenjen.

- U fudbalu postoje faze bolje ili lošije igre, ali postoji intenzitet i rad za ekipu ispod koga ne može da se ide. Jedino Mesi i Ronaldo mogu manje da trče, a ostali zemaljski igrači na to nemaju pravo. Suma još uvek nema taj intenzitet.

Sličnu je tvrdnju imao i za Nemanju Antonova s obzirom na to da je došao kao veliko pojačanje, a igra ispod nivoa.

- Teren je merilo svega, svi oni imaju pravo da se izbori status. Onoliko koliko daješ na terenu, toliko te vrednujem, a ne na osnovu prošlih klubova gde si igrao.

Utakmica 19. kola Superlige između Voždovca i Partizana igra se sutra od 16 sati na krovu Tržnog centra "Stadion".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online