Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.12.2017.
10:22
M. Topalović - Vesti A

"Hoću u Partizan"

Đorđe Ivanović (22) je izbio u prvi plan tokom jeseni. Briljirao je u dresu Spartaka kao strelac i "paker". Dobar glas se daleko čuje. Najbolji fudbaler prvog dela Superige Srbije zadovoljno trlja ruke. Slično je i sa ljudima koji vode "plave golubove" iz Subotice.

M. Todorović
Možda budući saigrači: Đorđe Ivanović protiv Marka Jevtovića iz Partizana

- Moja fudbalska budućnost iskljulivo zavisi od Spartaka - kaže Ivanović u razgovoru za "Vesti. - U dogovoru sa klubom doneću konačnu odluku, a to znači da bi već tokom zime mogao da promenim sredinu.

11 golova postigao je Ivanović ove sezone

Spartak i Partizan su duboko zagazili u pregovore. Selidba u Humsku jedna je od realnijih opcija.

- Lično sam za tu opciju - iskren je fudbaler velikog potencijala.

Ipak, nije tajna da svaki dan u Suboticu stižu ponude iz inostranstva.

- Puno je klubova zainteresovano, ali su dva-tri baš kokretna. Znam da su njihovi predstavnici razgovarali sa gospodinom Simovićem.

Cilj svakog fudbalera iz Srbije je inostranstvo?

- Ne razmišljam na taj način. Nigde ne žurim. Od vajkada su se najbolji transferi pravili iz Zvezde i Partizana. Iz tih klubova se na velika vrata ide u inostranstvo. Zbog toga i želim da još neko vreme igram na našim prostorima - trezveno razmišlja fudbaler Spartaka.

Sukob sa Sašom Ilićem

Đorđe Ivanović je u nedavnom odmeravanju snaga sa crno-belima bio u verbalnom sukobu, maltene sa kompletnim timom, posebno Sašom Ilićem...
- To je ostalo iza mene, nadam se da je tako i sa Sašom Ilićem. Nervoza je normalna za završnice utakmica, ništa strašno - poručio je Ivanović.

Đorđe Ivanović je poslednje četiri sezone član Spartaka. Ove sezone je na 21 utakmici postigao čak 11 golova i trenutno je četvrti strelac Superlige iza Aleksandra Pešića (17), Ričmonda Boaćija (16) i Milana Pavkova (15). Nedavno, na svečanosti organizovanoj po završetku jesenjeg dela Superlige, "desetka" Spartaka proglašen je za najboljeg igrača elitnog takmičenja. Glasali su kapiteni i treneri svih superligaških timova.

Krenuo iz Vukovara

Ime i prezime: Đorđe Ivanović
Datum rođenja: 20. novembar 1995.
Godina: 22
Visina: 1.79 m
Pozicija u timu: napadač, ofanzivni vezni
Broj na dresu: 10 (Spartak)
Karijera: OFK Kikinda (mlađe kategorije), Spartak Subotica, Bačka 1901 (pozajmica), Palić (pozajmica), Senta (pozajmica)
Reprezentacija: Srbija (jedan meč).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online