Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.03.2018.
16:11 >> 19:11h
Vestionline A

Zvezda hladi šampanjac: Krstičić u 90. minutu za +14 (VIDEO)

Da li je šampionat odlučen? Crveno-beli na +14 u odnosu na Partizan. Posle poraza šampiona u Nišu protiv Radničkog, Crvena zvezda je na "Marakani" slavila teže nego što se očekivalo protiv Voždovca - 2:1 (0:0) u 25. kolu Super lige Srbije.

crvenazvezdafk.com
Slavlje fudbalera Crvene zvezde ispred severne tribine

Čovek odluke bio je Nenad Krstičić, koji je u 90. minutu posle odličnog centaršuta Filipa Stojkovića glavom zatresao mrežu "zmajeva" za velikih 14 bodova razlike čete Vladana Milojevića u odnosu na Partizan. Pre toga je Miloš Pavlović u 88. minutu šokirao "Marakanu", kada je posle jednog odbitka iz teške situacije od prečke zatresao mrežu odličnog Milana Borjana.

Zvezda je povela u prvom napadu u drugom poluvremenu kada je Milan Rodić posle odlične asistencije Aleksandra Pešića postigao četvrti gol u dresu crveno-belih, a treći u poslednja dva meča (dva pogotka Spartaku u Subotici).

Nije Zvezda briljirala, kao da je došlo malo do opuštanja, verovatno posle poraza Partizana na Čairu, ali na kraju je i sreća pogledala crveno-bele koji su blizu titule. Iako se posle drugog dela šampionata dele bodovi, titula je na korak do "Marakane".

Podsetimo, Radnički je u Nišu pobedio Partizan - 1:0 golom Milana Pavkova, napadača Zvezde na pozajmici u redovima Nišlija.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:1 (0:0)

Strelci: 1:0 Rodić u 46, 1:1 Pavlović u 88, 2:1 Krstičić u 90. minutu.

Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 10.000. Sudija: Novak Simović

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić (od 69. Račić), Ben, Radonjić (od 78. Adžić), Pešić.

VOŽDOVAC: Čupić, Ćirković, Gajić, Mihajlov, Bulatović, Pavlović, Duronjić (od 66. Stanković), Ješić, Gavrić (od 61. Milutinović), Srećković, Stuparević (od 78. Pavićević)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+3. minut - Utakmica je završena.

90. minut - GOOOL, Nenad Krstičić je postigao gol, za verovatno nova tri boda domaćina.

88. minut - GOOOL, Voždovac je izjednačio, strelac je Pavlović.

77. minut - Pavlović je bio u velikoj prilici jedan na jedan, ali Borjan je sjajno intervenisao.

70. minut - Radonjić i Ben imali su šanse da overe trijumf crveno-belih, ali ostaje 1:0.

59. minut - Ješić preti, ali je na mestu Milan Borjan.

46. minut - GOOOL, samo što je počeo nastavak meča, gol je postigao Milan Rodić. Levi bek Zvezde je raspucan. Posle dva gola Spartaka, postigao je i četvrti gol za crveno-bele. Dobra asistencija Pešića petom.

45+1. minut - Slabo poluvremene na Marakani. Nema golova. Jalovi napadi lidera Super lige.

43. minut - Zvezda ne uspeva da probije bunker gostiju iz Zaplenjske. 
15. minut - Pokušaj Srnića, ali nema promene rezultata.
3. minut - Pešić je bio u prilici, ali je izblokiran njegov udarac.

1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online