Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.08.2018.
20:07 >> 21:11h
Vestionline A

Partizanove muke i na premošćivanju između dva trenera

U trećem kolu prvenstva "crno-beli" su prvi put ove sezone igrali pred svojom publikom u domaćem fudbalu, ali nisu uspeli da probiju bunker čvrste Mladosti iz Lučana - 0:0.

partizan.rs
Šut povratnika u Partizan Milana Smiljanića na gol Mladosti

Partizan - Mladost 0:0

Stadion Partizana. Gledalaca: oko 4.000.

PARTIZAN: Kljajić, N. R. Miletić, Valijente, Marković, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek (od 65. Ožegović), Janković (od 79. Ilić), Pantić, Suma (od 59. Ivanović), Gomes. Trener: Lazetić.

MLADOST: Rosić, Andrić, Milošević, Šatara, Pešić, Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević (od 80. P. Jovanović), Odita (od 84. Sinđić), L. Jovanović (od 66. Dimić). Trener: Milovanović.

Partizan je odigrao još jednu utakmicu koja je pokazala da je oštrica napada "crno-belih" tupa. Gomes pokušava da se nametne, ali je i dalje više bezopasan nego opasan, Ožegović je u drugom planu, uđe u igru kad dogoreva do nokata, a Suma i Ivanović ne pružaju partije koje bi donosile pobede. Pantić povremeno pokaže da je biser, ali se u ovakvoj bledoj igri "crno-belih" i on utopi u nedeletvornost tima. 

Partizan je u dve utakmice u Surdulici u prva dva kola prvenstva dao jedan gol. Protiv litvanskog Trakaija u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope pobedu je u Beogradu obezbedio autogolom, u revanšu je prošao dalje zahvaljujući prisebnosti svog odbrambenog igrača...

Imaće novi trener Zoran Mirković mnogo posla da trgne tim i da mu ulije samopouzdanje. Utakmicu s Lučancima je posmatrao iz lože, a na klupi je bio Žarko Lazetić, pomoćnik kod dojučerašnjeg trenera Miroslava Đukića.

Kraj utakmice.

90`: Partizan se kao i od samog početka muči da probije bedem Lučanaca. Ostaje im još malo nade u nadoknadi vremena.

81`: Još jednom je Ivanović pokušao šutem s distance ali ga je požrtvovani igrač Mladosti izblokirao.

77`: Partizan i dalje napada, ali Mladost odoleva. Sve manje vremena ima domaćin da probije bunker gostiju.

65`: Ulazi Ožegović. Partizan pojačava navalni red.

64`: Ivanović s više do 20 metara šutira snažno preko prečke.

59`: Prva izmena u Partizanu. Ivanović umesto ko zna koji put neubedljivog Sume.

56`: Partizanova prevlast na terenu je nastavljena ali izglednih prilika i dalje nema. Mladost se, kao i uvek, znalački brani.

46`: Počelo je drugo poluvreme.

U prvom poluvremenu Partizan je neprestano napadao. Imao je nekoliko poluprilika, a viđene su i dve sporne situacije s dilemom da li je bio penal ili ne za "crno-bele".

U 12. minutu u kaznenom prostoru je sapleten Gomes kada je lopta već pobegla od njegove noge, a sekund zatim posle Pantićevog šuta sa 18 metara jednog igrača Mladosti je lopta udarila u ruku u njegovom padu. 

partizan.rs
Pozdrav privremenog trenera Partizana Lazetića i stratega Mladosti Milovanovića pre meča

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online