Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.11.2009.
18:11
Vestionline A

Robin Van Persi u Beogradu

Napadač Arsenala Robin Van Persi se priključio fudbalerima Liverpula u čekaonici kod doktorke Marijane Kovačević.

Mediji na Ostrvu i u Srbiji poslednjih dana bave se dolaskom fudbalera Liverpula u Beograd na lečenje kod, kako neki kažu, misteriozne doktorke Kovačević. Međutim tu ništa nije misteriozno i onozemaljsko.

Profesionalni fudbaleri, poznato je svima, često bivaju povređeni zbog jakog ritma utakmica i duge sezone, a ne retko i od nasrtaja svoji kolega iz protivničkih timova. 

Doktorku Marijanu Kovačević je među igračima Liverpula prvi otkrio reprezentativac Izraela Josi Benajun, koji je prošao tretman u Beogradu i po njegovim rečima sasvim je zadovoljan dolaskom u Srbiju.

"Tačno je da sam bio u Beogradu kod te doktorke. Moram da priznam da se osećam mnogo bolje i da ću se brže vratiti u tim nego što su svi očekivali", potvrdio je Benajun.

"Konjska plasenta"

Medicinska istraživanja kažu da konjska plasenta ubrzava zarastanje oštećenog tkiva, koje se inače sporo oporavlja. Krema ili ulje, čini se, povoljno deluje na delove tela koji su već bili podvrgnuti operacijama ili manjim hirurškimza zahvatima. Studije takođe pominju da krema pomaže kod bržeg zalečenja kože, kao i kod ozdravljenja krvnih sudova.

Preporuke omalenog Benajuna poslušali su njegovi saigrači iz Liverpula Albert Rijera, Vinsana Kompanija i Orlanda Engelara, koji su takođe prošli kroz ordinaciju doktorke Kovačević.

Ništa potom nije bilo čudno u tome što su u Beograd u sredu doputovali i Glen Džonson i Fabio Aurelio. Njih dvojica će takođe biti pregledani izmasirani i uz dosta pažnje mogu da očekuju skori oporavak.

Na lečenje u Beograd doputovao je i fudbaler Arsenala Robin van Persi.


"Ona koristi ulje iz konjske plasente, toliko sam čuo. Takođe znam da su nekoliko mojih kolega pozitivno pričali o njenom metodu. Idem u Beograd da probam, ne mogu ništa da izgubim“, rekao je prvotimac Arsenala i reprezentacije Holandije.

"Ona je pomogla prvotimcu PSV-a Danku Lazoviću i zbog toga putujem na Balkan“, dodao je Persi.

Međutim, treba makar malo pojasniti o kakvom se tretmanu radi. Naime, doktorka Kovačević koristi tečnost iz konjske plasente kojom masira povređene mišiće i tetive. Pre njenim navodima u tom ulju ima dosta proteina, koji uspevaju da prodru kroz kožu i dođu do povređenih tetiva i mišića.


Sumnjičavi Englezi

Doktori u Engleskoj su pesimisti po pitanju ove terapije i tvrde da ova metoda neće doneti boljitak fudbalerima. Doktor Carol Cooper rekao je za TV SKY da metod nije klinički dokazan i stoga nije pouzdan.
"Čini mi se malo čudnim da putuju na Balkan kod tamo neke doktorke. Nema tu dokazanih metoda, makar ja nisam za njih čuo. Ipak, radi se pre svega o masiranju i to ne može da odmogne, ali konjaska placenta, molim Vas. Neki fudbaleri su spremni da učine sve kako bi se oporavili“, rekao je Cooper.

 
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online