Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.10.2010.
21:26
Vestionline, Press A

Karadžić: Za sve krivi kriminalci koji drže igrače

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić prošle nedelje je na sastancima sa čelnicima srpske policije rekao da iza divljanja huligana u Đenovi stoje "kriminalci koji drže fudbalere", saznaje 'Press'.

Karadžić nije imenovao nikoga konkretnog, ali je izneo saznanja da „iza napada na FSS stoji opasni narko-diler sa Novog Beograda"!

"Očekivali smo da Karadžić kaže ko mu je, kad i kako konkretno pretio, ali on to nije uradio. On je samo rekao da iza nasilja u Đenovi stoje kriminalci koji godinama za velike pare preprodaju srpske fudbalere po svetu. Kako je rekao, ti ljudi su izgubili svoje pozicije, ne mogu više da kontrolišu ko igra za reprezentaciju i da tako dižu cenu svojim igračima, pa zato sada hoće da ga sruše", kaže sagovornik 'Pressa' iz vrha srpske policije.

Predsednik FSS je napomenuo da je situacija vrlo ozbiljna, da je glavni organizator napada na njega i FSS jedan od najopasnijih srpskih kriminalaca, narko-diler sa Novog Beograda koji se već nekoliko godina ne nalazi u zemlji.

"Karadžić je rekao da taj kriminalac ima aranžmane sa nekim poznatim fudbalerima od kojih neki i sada igraju za reprezentaciju! Tom narko-dileru su, navodno, sada ugroženi poslovni interesi i zato on sada, preko huligana, pokušava da sruši ovo rukovodstvo FSS. U tu „operaciju" navodno je umešano i još nekoliko kriminalaca-menadžera", prenosi sagovornik beogradskog lista.

Prema njegovim rečima, Karadžić čak strahuje da bi kriminalci mogli da pokušaju i da ga likvidiraju.

"On nam je rekao da je posle ubistva Bate Bulatovića (bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza ubijen 27. marta 2004. pod nikad nerazjašnjenim okolnostima) u srpskom fudbalu baš sve moguće. Zatražio je da se policija maksimalno angažuje na rešavanju ovog problema i ponovio da bez pomoći države FSS nema nikakve šanse u ratu sa huliganima", kaže izvor 'Pressa'.

Na naše pitanje da li je Karadžić govorio o „ozbiljnim pretnjama" koje je dobio od čelnika jednog velikog kluba, sagovornik kaže da o tome nije bilo reči.

"Iskreno, mi u policiji sumnjamo da nam Karadžić nije rekao sve što zna. On, jednostavno, osim pominjanja imena narko-dilera, nije rekao ništa konkretno, nije izneo nikakav opipljiv dokaz. Zašto on to radi i da li i zašto nešto krije, odnosno da li nekoga štiti, mi to stvarno ne možemo da znamo, ali utisak je da nam je Tole rekao samo delić istine...", napominje sagovornik ovog lista i ističe da će se policija, bez obzira na sve, maksimalno angažovati na istrazi „huliganske mafije" i da već ima neke vrlo zanimljive tragove i indicije.

Utorak 19.10.2010. 15:31
Treba Karadzic da ode !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online