Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.11.2010.
12:00
P. Živković - Vesti A

Biće Marko bolji od oca Slađana

Mladi napadač postigao osam golova u sezoni (po četiri u prvenstvu i kupu), iako prednost u špicu imaju Kleo, Iliev i Boja.

Nije Slađan, nije ni Stefan, već Marko Šćepović!

Sin nekadašnjeg centarfora Partizana i rođeni brat mladog napadača Briža nastavio je seriju golova u crno-belom dresu. U svojoj prvoj profesionalnoj sezoni izdanak Partizanove škole postigao je već osam golova (četiri u prvenstvu i četiri u nacionalnom kupu).

A najmlađi od Šćepovića je sezonu počeo kao treći napadač, u međuvremenu je stigao i Pjer Boja... Ali, svaki dobijeni minut Marko (19) koristi na pravi način, sa dva gola ugasio je i nadu niškog Sinđelića u četvrtfinalu kupa. 

U porodici tri golgetera


Markov otac Slađan radi u Partizanu kao trener u omladinskoj školi. Svojevremeno je s velikim uspehom nosio crno-belu "devetku". Stariji partizanovci još pamte Slađanov gol u Glazgovu, u 90. minutu, za poraz od Seltika (4:5), ali i prolaz u narednu rundu Kupu kupova. Vredan je bio i gol u Zagrebu protiv Dinama (1:0), u polufinalu nacionalnog kupa jer je kasnije Partizan osvojio trofej posle više od 30 godina.
Stariji brat Stefan (20) je takođe počeo karijeru u Partizanu, ali je posle završenog omladinskog staža otišao u OFK Beograd. Sa Karaburme je otišao u Sampdoriju, a iz Đenove u Briž, čiji je sada član.

"Naravno da sam zadovoljan učinjenim u dosadašnjem delu sezone", kaže Marko Šćepović.

"Mislim da sam na pravi način iskoristio poverenje trenera Stanojevića, ali u ovom stilu moram i da nastavim. Moja velika sreća je što igram u društvu velikih majstora poput Ilića ili Moreire, snagom tima stižemo do dobrih rezultata, pa tako i sam dobijam priliku da se predstavim na najbolji način".


Šćepović je u nedelju protiv Borčanaca postigao prvi gol na utakmici, imao je još nekoliko dobrih prilika, u Nišu je šanse maksimalno koristio.

"Maksimalno koncentrisani smo ušli u utakmicu, svesni da samo tako možemo da pobedimo dobrog rivala. Sinđelić se opredelio za defanzivu i duge lopte. Poveli smo na vreme, a onda je put do pobede bio otvoren. Mnogo nam je lakše na svakom meču kad u prvom poluvremenu postignemo gol jer se protiv nas sve ekipe brane".


Mnogi su primetili da se Šćepović dobro slaže u tandemu sa Kleom.

"Kleo je sjajan igrač, od njega mogu da učim. Zadovoljstvo je igrati sa njim, sjajno se kreće, šanse maksimalno koristi... Svi se nalazimo u službi tima, naravno da prija kad svoje ime vidite na semaforu, ali je najvažnije da ekipa ostvaruje pobede", poručio je Marko Šćepović.

Kuvajćanin nije prošao probu

Kuvajtski fudbaler Al Enezi neće potpisati ugovor sa Partizanom pošto posle nekoliko dana provedenih na probi nije zadovoljio ukuse trenera Aleksandra Stanojevića. Srpski šampion će u zimskom prelaznom roku pojačanja pokušati da pronadje u Brazilu i Argentini.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online