Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.01.2011.
15:00
Beta A

Jovanović: Želimo da popravimo utisak iz Madrida

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje turski Efes Pilsen u utakmici u kojoj želi da popravi loš utisak iz prvog kola Top 16 faze Evrolige u Madridu.

Vlada Jovanović

"Efes je jako dobro ekipa, drugačija u odnosu na prošlu sezonu kada nisu ni ušli do Top 16 faze. Doveli su Velimira Perasovića za trenera, imaju po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Igraju agresivno i čeka nas težak posao. Hoću da popravimo utisak iz utakmice protiv Reala. Želimo da odigramo dobro pred domaćim publikom", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u prvom kolu Top 16 faze ubedljivo izgubio od Reala, dok je Efes Pilsen savladao italijanski Montepaski.

"Atmosfera u ekipi je veoma dobra, kao i uvek. Protiv Reala smo samo 15 minuta igrali dobri, za razliku od prošlog vikenda kada smo jakom odbranom dobili Olimpiju u Jadranskoj ligi", kazao je Jovanović.

Trener crno-belih dodao je da ne sprema posebnu taktiku za najboljeg strelca Efes Pilsena Igora Rakočevića.

"Spremio sam (Dragana) Milosavljevića za njega. Šalim se... Efes je takva ekipa u kojoj kad zaustavite jednog igrača, uvek može da se razigra neko drugi. Nije samo Igor opasan", naveo je Jovanović.

Krilni košarkaš Partizana Jan Veseli rekao je da će crno-beli učiniti sve da dođu do pobede i da ostanu u trci za plasman u četvrtfinale.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica, nadam se da ćemo na terenu ostaviti što bolj utisak. Svakako ćemo u meč ući veoma borbeno i motivisano", zaključio je Veseli.

Perasović: Gostovanje kod Partizana uvek među najtežima

 

Trener košarkaša turskog Efes Pilsena Velimir Perasović rekao je danas da su utakmice protiv Partizana u Beogradu među najtežima u Evropi.

 

"Gostujemo kod vodeće ekipe Jadranske lige. Partizan je jedan od najjačih timova u Evropi, pogotovo kada igra kod kuće. Znamo šta nas čeka i kakve navijače imaju crno-beli. Ovo je veoma važan meč za Efes, moramo što bolje da se spremimo kako bi imali šansu za pobedu", rekao je Perasović za sajt Evrolige.

 

Turska ekipa je u prvom kolu Grupe G Top 16 faze Evrolige savladala italijanski Montepaski, dok je Partizan izgubio od madridskog Reala.

 

"To je jedan od terena koji je najteži za igru u Evropi. Partizan mnogo bolje igra kod kuće, očekujem odličnu atmosferu. Obema ekipama je pobeda vrlo važna", kazao je centar Efesa Nikola Vujčić.

Utakmica drugog kola G grupe Evrolige Partizan-Efes Pilsen igra se u sredu od 20.45 u Beogradskoj areni.

Partizan i Efes do sada su igrali 12. puta u Evroligi i obe ekipe imaju po šest pobeda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online