Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.12.2009.
18:08
Vestionline; Sportservis A

NLB: Dvostruki duel Partizana i FMP

Košarkaši Partizana i FMP-a odigraće u naredna tri dana dve utakmice u okviru Jadranske lige. Ekipa iz Železnika će u sredu biti domaćin u meču 14. kola NLB lige, a tri dana kasnije iste ekipe sastaće se u "Pioniru" u ranije odloženom duelu prvog kola regionalnog takmičenja.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da veoma respektuje ekipu FMP Železnika.

"Sticajem okolnosti igramo dve utakmice u tri dana sa FMP-om, timom koji jako respektujemo. Moramo da mislimo samo na prvu utakmicu i da ne razmišljamo o nečemu drugom, bez obzira što je situacija takva. Čeka nas protivnik koji će biti izuzetno motivisan, koji ima kvalitete i koji ima odličnog trenera", rekao je Vujošević i dodao:

"Sigurno je da breme favorita je na našoj strani iako igramo u Železniku, ali u obavezi smo da damo najbolje od sebe da pokušamo da utakmicu dobijemo i verujem da će tako biti. Uz sav respekt kvaliteta i potencijala koji ta ekipa ima, verujem da smo ovog momenta mi nešto bolji i da ćemo uspeti to da prenesemo sa papira na teren. Protivnička ekipa ima na svim pozicijama kvalitetne igrače, odličnog i iskusnog trenera. Neće biti lako da ostvarimo naše zemlje".

Trener košarkaša FMP Železnika Vlade Đurović izjavio je da će njegov tim pokušati da pobedi ekipu Partizana u predstojećem meču.

"Ušli smo u seriju šest teških utakmica, a jedna pobeda u ovim mečevima predstavljala bi veliki uspeh. Propustili smo priliku da taj trijumf ostvarimo u Podgorici. Pokušaćemo zato da slavimo već protiv Partizana na našem terenu, bez obzira na to što su 'crno-beli' favoriti", rekao je Đurović i dodao:

"Najbolji su tim u Srbiji u poslednjih osam godina i ekipa o kojoj se najviše priča u Evropi. Aleksandar Marić je MVP Evrolige i to su dovoljni argumenti da ih maksimalno poštujemo. Međutim, ovo je utakmica u kojoj trener ne treba posebno da motiviše igrače. Favorit je poznat, ali ćemo dati sve od sebe da odigramo kvalitetan meč i da pokažemo da vredimo više od trenutnog plasmana. Partizan želi da se učvrsti u vrhu tabele, FMP hoće da pobegne sa dna. Iako cenimo rivala, nema razloga da budemo impresionirani imenom Partizana".

Prvi duel ovih timova biće odigran u sredu od 18,00 časova u Železniku, dok je u subotu na programu zaostali meč prvog kola regionalnog košarkaškog takmičenja.

Utorak, 22. decembar:
Radnički - Hemofarm 18,00
Zagreb - Bosna 18,00
Crvena zvezda - Budućnost 19,00

Sreda, 23. decembar:
FMP - Partizan 18,00
Olimpija - Zadar 19,00
Cedevita - Helios 19,30
Široki - Cibona 20,15

Tabela: Cibona 11-2, Olimpija 9-4, Zagreb 8-5, Partizan, Hemofarm i Zadar 8-4, Budućnost 7-6, Crvena zvezda 6-7, Radnički, Cedevita i Široki 5-8, FMP 4-8, Helios 3-10, Bosna 2-11.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online